Cristiano Ronaldo
Actualitate

Cristiano Ronaldo a vorbit despre cel mai greu moment al vieții sale. / Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, despre pierderea fiului nou-născut: "Cel mai greu moment din viața mea. Nu înțelegeam de ce s-a întâmplat asta"

În luna aprilie, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat, îndurerați, că unul dintre gemenii lor a murit la naștere. Acum, fotbalistul a făcut noi declarații despre momentele pline de durere și apăsare.

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat. Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o. Suntem devastați de această pierdere și vă rugăm să ne respectați intimitatea în aceste vremuri dificile. Dragul nostru băiat, ești îngerul nostru. O să te iubim pentru totdeauna", a fost mesajul comun transmis de Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez pe rețelele sociale, în aprilie 2022.

Citește și: Cristiano Ronaldo, capricii uimitoare în vacanță. Fotbalistul plătește 15.000 de dolari doar pe lenjerii de pat și prosoape de baie

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere
Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au dezvăluit că unul dintre gemenii lor a murit la naștere / Getty Images

Acum, fotbalistul a făcut câteva declarații despre ceea ce numește cel mai greu moment al vieții sale, în interviul exploziv acordat lui Piers Morgan. Fiul lui Ronaldo și al Georginei, Angel, a murit la naștere, în timp ce sora lui geamănă, Bella, a supraviețuit și acum este o frumusețe de șapte luni. Pe lângă trauma pe care părinții au avut-o de îndurat, aceștia au trebuit să le explice și copiilor de acasă de ce s-au întors de la maternitate doar cu surioara lor.

Pierderea fiului lor, cel mai greu moment pentru Cristiano Ronaldo și partenera lui, Georgina Rodriguez

 "Când ai un copil, te aștepți ca totul să fie normal, iar când ai o problemă, e greu. Gio și cu mine am avut momente dificile pentru că nu înțelegeam de ce ni s-a întâmplat asta. A fost foarte, foarte greu să înțeleg ce se întâmpla în acea perioadă a vieții mele. Fotbalul nu se oprea, aveam multe competiții. A fost probabil cel mai dificil moment din viața mea, dar și din a lui Gio" s-a destăiuit Ronaldo în fața jurnalistului britanic, conform Daily Mail.

Cristiano a mărturisit că păstrează cenușa micuțului Angel alături de cea a tatălui său, care s-a stins în 2005. Acesta a mai spus că nu a știut cum să îmbine durerea morții fiului său cu bucuria nașterii micuței sale, sora geamănă a lui Angel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Georgina, partenera lui Cristiano Ronaldo, ”desființată” de sora ei: ”Sunt falită, iar ea a refuzat să mă ajute!”

Cum le-a explicat Cristiano Ronaldo celorlalți copii că fratele lor a murit

Cristiano Ronaldo mai are patru copii, care-și așteptau cu nerăbdare fratele și sora să se întoarcă din maternitate, iar atunci când fotbalistul și partenera sa s-au întors doar cu fetița, copiii au fost nelămuriți și au început să pună întrebări.

Cristiano Jr., în vârstă de 12 ani, cel mai mare dintre moștenitorii jucătorului de fotbal, a plâns alături de tatăl său, în dormitor, când a aflat de moartea frățiorului. Ceilalți copii, de patru și cinci ani, au înțeles mai greu pierderea suferită. Ronaldo le-a spus că bebelușul a ajuns în Rai, atunci când micuții nu mai conteneau cu întrebările, iar de atunci, aceștia au început să facă gesturi frumoase în memoria micuțului și să îndrepte privirea și degetele spre cer, semn că la el se îndreaptă gândurile lor.

Foto: Profimedia, Getty Images, Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri