Tallulah Willis
Divertisment

Tallulah Willis, 2023 / Foto: Profimedia

Fata cea mică a lui Demi Moore a renunțat la fillerele din față: "Nu mi-am mai văzut adevărata fizionomie de 6 ani"

Tallulah, fata cea mică a fostului cuplu Demi Moore-Bruce Willis, a dezvăluit recent că a fost diagnosticată cu autism cu puțin timp înainte de a împlini 30 de ani, iar acum, tânăra și-a făcut curaj să scape și de fillerele pe care și le pusese în față cu ani în urmă.

Tallulah Willis a decis să mizeze pe cartea sincerității și pe cea a acceptării de sine. Aceasta povestea în trecut că încă din adolescență a avut probleme cu imaginea personală, mai ales din cauza mediului în care a crescut și s-a dezvoltat, la Hollywood, printre copii de bani gata și celebrități.

Citește și: Tallulah și Scout, fetele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, la magazin ca la plajă. Și-au arătat costumele de baie cu nonșalanță

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În urmă cu șase ani, a apelat la fillere pentru a-și "redesena" fizionomia. Fillerele sunt produse injectabile de umplere folosite în industria cosmetică pentru corectarea ridurilor sau pentru adăugarea volumului în zone precum pomeți, bărbie, buze, maxilar sau tâmple. Acum, Tallulah a decis să scape de ele. A postat pe Instagram câteva selfie-uri după procedura cosmetică de îndepărtare.

Tallulah Willis (4)
Tallulah Willis, după ce și-a dizolvat fillerele din față versus cu un an în urmă. / Foto: Instagram-Profimedia

"Mi-a fost teamă să menționez asta, dar recent mi-am dizolvat fillerele - după ce am fost emoțional și psihologic învăluită în ceea ce credeam că-mi oferă. Nu mi-am mai văzut adevărata structură osoasă a feței de șase ani. Încă învăț să mă accept pe mine așa cum sunt, ceea ce este greu când creierul îți spune că mai mult e mai bine", a scris Tallulah pe rețeaua socială.

Mărturisirea ei a fost primită cu aplauze virtuale, căci prietenii apropiați și urmăritorii care nu o cunosc în viața reală au lăudat-o pentru că s-a arătat transparentă cu privire la decizia ei și pentru că le încurajează astfel și pe alte femei să se accepte și să se iubească naturale.

Citește și: Megan Fox, adevărul despre transformarea incredibilă din ultimii ani. La ce intervenții a apelat actrița din „Transformers”

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?