Tallulah și Scout Willis
Divertisment

Tallulah și Scout Willis, două dintre fiicele pe care Demi Moore le are cu Bruce Willis / Foto: Profimedia

Tallulah și Scout, fetele lui Bruce Willis și ale lui Demi Moore, la magazin ca la plajă. Și-au arătat costumele de baie cu nonșalanță

Scout și Tallulah, două dintre cele trei fiice pe care Bruce Willis le are cu Demi Moore, au fost pozat de paparazzi în timp ce mergeau la supermarket. Pentru că trăiesc în însorita California, cele două au ales să poarte la cumpărături ținute potrivite mai degrabă pentru plajă.

Însoțite de o prietene, dar și de câinii lor, cele două tinere și-au arătat sutienele colorate de la costumele de baie pe care le aveau pe ele. În timp ce Tallulah, în vârstă de 29 de ani, a ales un sutien verde, o geantă galbenă și ochelari cu rame retro, pantaloni comozi și un pulover legat ștrengărește în talie, Scout, cu doi ani mai mare, a purtat pantaloni de trening bej, un costum de baie multicolor și un fes amuzant. Nici ea nu a renunțat la ochelarii de soare.

Citește și: Fata lui tata. Cât de mult seamănă Rumer cu Bruce Willis. Fiica starului din „Greu de ucis”, fotografiată în cei mai scurți pantaloni

Tallulah și Scout Willis
Tallulah și Scout Willis, la cumpărături ca la plajă / Foto: Profimedia

Cele două au părut relaxate, fără nicio grijă pe lume și fără să le pese de fotoreporteri sau de privirile curioase ale oamenilor. Apariția lor vine la două zile după ce au fost la un show de modă, îmbrăcate în rochii strălucitoare. Excentrice și cu un stil vestimentar aparte, Tallulah și Scout atrag atenția oriunde apar. Acestea mai au o soră, Rumer, în vârstă de 34 de ani, care a anunțat recent că este însărcinată.

Citește și: Fiica lui Demi Moore, dans senzual într-un videoclip, într-o ținută sumară. Actrița a avut prima reacție: „Este puternică și magică”

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri