Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare
Divertisment

Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare / Getty Images

Nicole Kidman și Keith Urban, o poveste de iubire uimitoare. Artistul a dezvăluit care este cea mai mare realizare din viața lui

Nicole Kidman și Keith Urban formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Sunt căsătoriți de mai bine de 15 ani și continuă să se iubească enorm. Ba mai mult, artistul în vârstă de 54 de ani spune că cel mai bun lucru care i s-a întâmplat în viață a fost ”să se căsătorească cu persoane potrivită”.

În cadrul unui podcast moderat de Reba McEntire, Keith Urban, în vârstă de 54 de ani, care este câștigător al patru premii Grammy, a vorbit despre căsnicia cu Nicole Kidman și a spus că aceasta este una dintre cele mai mari împliniri ale lui.

Întrebat care sunt cele mai mari realizări din viața lui, Keith Urban a făcut mărturisiri neașteptate, impresionând astfel o lume întreagă.

Citește și: Nicole Kidman, irezistibilă într-o rochie cu o crăpătură adâncă. Actrița arată senzațional la 54 de ani

”Sunt multe lucruri. Să mă căsătoresc cu persoana potrivită, în principal.”, a spus el, adăugând: ”Să mă căsătoresc din motive corecte, să nu mai beau de 15 ani, asta mi-a schimbat mult viața.”, a spus el.

De asemenea, artistul a dezvăluit că înainte de căsătoria cu Nicole Kidman nu avea țeluri bine stabilite și tot ce-și dorea era ”să trăiască în Nashville, să scrie cântece, să le înregistreze și să spere că vor ajunge să fie difuzate la radio.”

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Cum a început relația dintre Nicole Kidman și Keith Urban

Keith Urban și Nicole Kidman s-au întâlnit în ianuarie, 2005, la G'Day LA, un eveniment de la Hollywood care cinstea australienii din industria divertismentului. Au început să se întâlnească câteva luni mai târziu, iar Kidman a recunoscut ca s-a îndrăgostit de cântăret imediat, când a dus-o într-o plimbare cu motocicleta la Woodstock, New York, unde plănuise și un picnic.

Citește și: Nicole Kidman a dezvăluit care este regretul cel mai mare al vieții ei: ”Îmi doream să am zece copii!”

Urban și Kidman s-au căsătorit în Sydney, Australia, la 25 iunie 2006. Prima lor fiica, Sunday Rose, a venit pe lume în 2008, iar a doua lor fiică, Faith Margaret, a urmat în 2010.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri