sami sheen
Divertisment

Sami Sheen / Foto: Profimedia

Fiica de 17 ani a lui Charlie Sheen s-a transformat într-o tânără seducătoare. Sami a pozat în costum de baie, pe plaja din Malibu

Charlie Sheen are cinci copii, însă o relație mai apropiată cu fiicele pe care le are cu Denise Richards, Sami și Lola, care petrec mult timp cu el. Mai mult, Sami, în vârstă de 17 ani, s-a mutat în casa actorului, susținând că în locuința mamei sale regulile sunt mult prea stricte, și s-a lăsat de școală.

Denise Richards a ieșit de câteva ori public pentru a vorbi despre relația deja înstrăinată cu adolescenta care a plecat din casa ei în octombrie 2021, moment în care actrița a încetat să mai încaseze și banii de pensie alimentară de la fostul ei partener.

Sami nu pare a fi afectată de întreaga tevatură dintre părinții ei, motiv pentru care își vede relaxată de viață. Zilele trecute, tânăra a pozat într-un costum de baie verde, din două piese, pe plaja din Malibu.

Citește și:Fiica cea mare a lui Charlie Sheen a împlinit 17 ani. Sami a moștenit frumusețea mamei sale, Denise Richards

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Denise Richards are o relație tensionată cu fiica ei cea mare, Sami Sheen

Charlie Sheen si Denise Richards

Citește și: Naomi Campbell, primul pictorial alături de fiica ei: ”N-a fost adoptată, este copilul meu!” Cum arată micuța

Pozele puse de Sami pe Instagram vin la doar câteva zile de când mama ei, Denise Richards, a făcut declarații noi despre relația dificilă dintre ele.

"Sincer, am o relație tensionată cu ea. E foarte greu. Știu că vom ajunge din nou unde eram, dar deocamdată este dificil. Mi-ar plăcea să locuiască alături de mine. A făcut-o atâția ani. Cred că este foarte dificil să crești adolescenți, mai ales în Los Angeles, unde au acces la tot. Noi nu am crescut așa. Sunt anumite reguli pe care le susțin. În cealaltă casă sunt alte reguli și asta e ok", a declarat Denise Richards , conform People, despre relația cu fiica sa cea mare, Sami.

Foto: Profimedia, Instagram, Getty Images

Intrebarea zilei

Ce faceți de 1 Mai și de Paște?

Partenerii Nostri