'Franca: Chaos And Creation' Premiere - 73rd Venice Film Festival
Divertisment

Naomi Campbell. Getty Images

Naomi Campbell, primul pictorial alături de fiica ei: ”N-a fost adoptată, este copilul meu!” Cum arată micuța

”Ea n-a fost adoptată, este copilul meu!” Aceasta este declarația făcută de Naomi Campbell în cadrul unui interviu pentru Vogue. Celebrul model, în vârstă de 51 de ani, a fost și protagonista unui pictorial inedit, alături chiar de fiica ei.

Naomi Campbell, în vârstă de 51 de ani, a uimit o lume întreagă anul trecut, în mai, când a anunțat că a devenit mamă pentru prima oară la doar câteva săptămâni de când a defilat la Săptămâna Modei de la New York, fără să fi avut vreo burtică proeminentă, ce ar fi putut lăsa să se înțeleagă că e însărcinată.

Citește și: Naomi Campbell, într-o rochie de prințesă, la 51 de ani. Artista a arătat perfect pe covorul roșu din Arabia Saudită

Acum însă, la aproape un an de la anunțul inedit, Naomi Campbell pare să fi obosit de speculațiile apărute și a ținut să sublinieze că micuța este fiica ei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Nu e adoptată, e copilul meu!”, a mărturisit Naomi Cambell, continuând, de asemenea: ”Pot să număr pe degetele unei singure mâini persoanele care știau că o voi naște. Ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina. Este cel mai bun lucru pe care l-am făcut.”

Citește și: Cum arată Demi Moore fără machiaj la vârsta de 59 de ani. Fanii au fost uimiți: „Oh, doamne! Pielea ta arată super”

Revista va fi lansată pe 22 februarie, iar pe copertă apare Naomi Cambel îmbrăcată într-o rochie neagră cu decupaje, în timp ce pe fiica ei o ține cu spatele la cameră. Totodată, micuța nu poartă haine și pare să semene perfect cu mama ei, cel puțin la păr.

Naomi Campbell a devenit mamă la 50 de ani

Naomi Campbell a surprins pe toată lumea în luna mai a anului trecut, atunci când a postat o fotografie cu fetița ei, deși nimeni nu știa că are o relație. Nu se cunoaște încă metoda prin care micuța a venit pe lume, cu toate că în urmă cu patru ani vedeta a spus că știința îi oferă oportunitatea de a avea un copil atunci când își dorește, sugerând că va opta pentru o mamă surogat.

Citește și: Cât de bine arată Jennifer Lopez la 52 de ani. Artista și-a arătat abdomentul în timp ce mergea la cumpăraturi

Deși vedeta nu a împărtășit foarte multe detalii cu privire la fiica sa, aceasta a decis să posteze o fotografie pe social media în care apare alături de micuță. Mesajul pe care l-a transmis pentru fani a fost unul foarte emoționant, semn că abia aștepta să își strângă în brațe micuța și să înceapă o nouă perioadă frumoasă din viața ei.

„O mică și frumoasă binecuvântare m-a ales să fiu mama ei. Sunt onorată pentru că am acest suflet blând în viața mea, nu există cuvinte ce pot să explice legătura pe viață pe care o împărtășesc acum cu tine, îngerul meu. Nu există o iubire mai mare”, a scris supermodelul pe Instagram.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?