Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 13 ani
Divertisment

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 13 ani / Instagram

Fiica Ioanei Ginghină a împlinit 13 ani. Actrița, mesaj emoționant: ”Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani!”

Ioana Ginghină a trecut printr-un divorț dureros, însă aceasta a reușit să depășească momentele dificile. Actrița și-a refăcut viața alături de un om de afaceri și, în plus, ea se bucură din plin de relația frumoasă pe care o are cu fiica ei.

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a lui Alexandru Papadopol, a împlinit 13 ani, iar mama ei a făcut publice imagini inedite în cadrul cărora fanii au putut să observe că aceasta s-a transformat într-o adevărată domnișoară și, mai mult de atât, are aproape aceeași înălțime ca și actrița.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cel mai bun curs de dezvoltare personală a început acum 13 ani, când s-a născut minunea asta de copil. Datorită ei sunt mamă de 13 ani.

Citește și: Prințesa războinică! Charlene de Monaco, imagine cu puternic impact pusă pe rețelele sociale

Nu mă lasă să scriu mai mult, așa că mă rezum la ”La mulți ani!”. Să fii fericită.”, a scris actrița în dreptul unor imagini în cadrul cărora apare alături de fiica ei.

Ruxandra Papadopol a încurajat-o pe Ioana Ginghină să divorțeze

În cadrul unui interviu, actrița a vorbit despre relația pe care o are cu fiica ei și a mărturisit că legătura dintre ele s-a sudat și mai mult în timpul divorțului, întrucât a susținut-o foarte mult.

”Ruxandra este extraordinar de curajoasă. Câteodată cred că este îngerul meu păzitor. M-a ajutat atât de mult în această perioadă (n.r. divorțul). Într-un fel, am făcut o echipă. Oricum, nici ea nu avea parte de un tratament diferit de al meu. Deşi trăiam toţi trei în aceeaşi casă, eram doar noi două.

Citește și: David Guetta, abdomen cu pătrățele la 53 de ani. Iubita tinerică, o prezență de neignorat pe plaja din Mykonos

Ajunseserăm să ne bucurăm când eram singure şi să fim mai liniştite aşa, însă eu nu aveam curajul să conştientizez asta. Apoi, am auzit-o pe Ruxandra, ca o voce a conştiinţei: «Mamă, eu, dacă eram în locul tău, divorţam».

A durut foarte tare să aud asta, însă mi-am dat seama că vreau să fiu un exemplu de femeie puternică pentru ea. Acum este mult mai responsabilă decât înainte. S-a maturizat mai repede din cauza acestor probleme. Dar este bine”, mărturisea Ioana Ginghină în urmă cu ceva timp.

Ioana Ginghină urmează să se căsătorească în luna septembrie

La scurt timp după ce a făcut publică relația pe care o are cu Cristi Pitulice, actrița a mărturisit că au planuri de căsătorie, însă evenimentul nu va fi unul grandios.

”Cam aşa ceva. Sincer îţi zic că am mai trecut o dată prin asta. Cu Alexandru n-am vrut nuntă neapărat, pentru că eu mai avusesem parte de aşa ceva, dar, cum el nu mai fusese însurat, am făcut-o. Cristi nu-și dorește o nuntă mare şi mă bucur. Poate prin septembrie o să facem nunta... Dar deocamdată ne facem planuri de vacanţă. Mergem în Spania, apoi în Grecia”, a spus Ioana Ginghină pentru Ok Magazine.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri