David-Guetta-Jessica-Ledon-768x512
Divertisment

David Guetta este mai mare cu 25 de ani decât iubita sa, Jessica. / Foto: Profimedia

David Guetta, abdomen cu pătrățele la 53 de ani. Iubita tinerică, o prezență de neignorat pe plaja din Mykonos

Un cuplu de neignorat formează David Guetta și iubita mai tânără cu 25 de ani, Jessica Ledon. Cei doi au profitat de vremea bună și de relaxarea restricțiilor din toată lumea pentru a ajunge în Grecia, mai precis în Mykonos, statțiunea preferată a bogaților.

Citește și: Motivul pentru care Madonna a refuzat să-l angajeze pe David Guetta: ”Când a auzit asta, s-a ridicat de la masă și a plecat!”

Dacă Jessica a impresionat cu atitudinea relaxată și fizicul de invidiat, nici DJ-ul francez nu s-a lăsat mai prejos. La 53 de ani, Guetta are mare grijă de aspectul lui, putându-se lăuda cu pătrățele perfect conturate pe abdomen. Cei doi iubiți au făcut risipă de gesturi drăgăstoase în văzul lumii și chiar s-au sărutat cu foc.

david guetta

Într-un interviu pentru AskMen, David Guetta a declarat: “Vreau doar să am un corp definit și puternic. Fac antrenamente cu greutăți timp de 45 minute sau o oră, de 4 ori pe săptămână. Apoi fac cardio de 3 ori pe săptămână pentru 30 minute. De 2 ori pe săptămână fac acest antrenament acasă pe bicicletă și uneori merg pe o pantă înclinată. Fac și înot de câte ori am ocazia”.


Iubita lui David Guetta are 28 de ani și este model

Discret cu viața personală, David Guetta (53 de ani) a trecut printr-un mariaj eșuat cu Cathy Lobe, alături de care are doi copii adolescenți. După divorțul din 2014, acesta nu s-a afișat cu prea multe domnișoare, până când a întâlnit-o pe Jessica, în 2015. Ea este model și a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea Model Latina. S-a născut în Cuba, a crescut în Miami, iar acum locuiește în Los Angeles, California. David și Jessica s-ar fi logodit anul trecut, când pe inelarul frumoasei brunete a apărut un diamant sclipitor.

Citește și: Elsa Pataky, în formă maximă la 45 de ani. Cum s-a filmat soția lui Thor, după ce și-a aniversat ziua de naștere

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri