Ireland și Alec Baldwin
Divertisment

Ireland și Alec Baldwin / Getty Images

Fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, reacție neașteptată după ce Hilaria a anunțat că e însărcinată: ”Nu-mi pasă!”

Ireland, fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, a oferit o reacție cu privire la faptul că actorul de la Hollywood își mărește familia. Astfel, în mesajul publicat pe rețelele sociale, tânăra nu pare să fie încântată de faptul că va avea un frate ori o soră vitregă.

La câteva săptămâni de când Hilaria Baldwin a anunțat că este însărcinată cu al șaptelea copil, Ireland, fiica lui Alec Baldwin și a modelului Kim Basinger, în vârstă de 26 de ani, a oferit o reacție.

Primesc nenumătate mesaje de la oameni care sunt, într-un fel, obsedați de tata și de familia lui.”, a scris tânăra în vârstă de 26 de ani.

Citește și: Alec Baldwin, susținut necondiționat de soția sa. Mesajul făcut public de Hilaria la o săptămână de la moartea Halynei Hutchins

”Cred că mulți oameni presupun ce părere am eu despre toate astea, ei bine, aici este gratuit - nu este treaba mea. Pur și simplu nu-mi pasă!”, a mai adăugat Ireland.

Fiica lui Alec Baldwin, asemănare izbitoare cu mama ei, Kim Basinger/ Profimedia
Fiica lui Alec Baldwin, asemănare izbitoare cu mama ei, Kim Basinger/ Profimedia

Totodată, în mesajul publicat pe contul personal de socializare, ea a vorbit și despre viața ei în Oregon, acolo unde trăiește alături de iubitul ei, André Allen Anjos și de cei șase câini ai lor.

”Viața mea este aici, cu iubitul meu și cei șase câini ai noștri, cu afacerea mea. Fumez iarbă, mănânc bine și mă concentrez pe lucrurile mele. Sunt atât de norocoasă să fiu unde sunt. Vă mulțumesc tuturor celor care mă susțineți și care mi-ați trimis mesaje frumoase.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil: ”Un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă!”

Hilaria Baldwin va naște în toamna anului 2022

Declarațiile lui Ireland vin la câteva săptămâni de când Hilaria a dezvăluit că ea și soțul ei așteaptă al șaptelea copil. Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa, conform Agerpres.ro

Citește și: Hilaria, prima apariție după ce a anunțat că e însărcinată cu al șaptelea copil. Soția lui Alec Baldwin arată perfect într-o salopetă

Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil

"După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă", a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă.

Hilaria și Alec Baldwin au împreună șase copii - María Lucía Victoria, de 13 luni, Carmen Gabriela, de 8 ani, Rafael Thomas de 6 ani, Leonardo Ángel Charles, în vârstă de 5 ani, Romeo Alejandro David, de 3 ani și jumătate și Eduardo Pao Lucas, de numai 18 luni.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri