Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil
Divertisment

Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil / Getty Images

Hilaria și Alec Baldwin așteaptă al șaptelea copil: ”Un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă!”

Hilaria, soția lui Alec Baldwin, este însărcinată cu al șaptelea copil. Aceasta a făcut anunțul pe rețelele sociale, printr-un videoclip inedit.

La doar câteva luni de zile de când Alec Baldwin a fost în centrul unui scandal uriaș, după ce a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins, care și-a pierdut viața la scurt timp după ce a ajuns la spital, actorul în vârstă de 63 de ani trăiește cele mai frumoase momente. Soția lui, Hilaria, este însărcinată cu al șaptelea copil.

Citește și: Hilaria, soția lui Alec Baldwin, îngrijorată de starea actorului de 63 de ani. “Moartea Halynei nu-i dă pace”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Hilaria a precizat că va naşte în această toamnă, postând un videoclip în care cuplul le anunţă vestea celorlalţi copii ai lor. Alec Baldwin a repostat rapid dezvăluirea făcută de soţia sa, conform Agerpres.ro

"După numeroase suişuri şi coborâşuri în ultimii ani, avem o veste interesantă şi o surpriză uriaşă: un alt Baldwinito va veni pe lume în această toamnă", a scris ea, adăugând un emoji cu o inimă galbenă.

Alec este, de asemenea, tatăl unei fiice în vârstă de 25 de ani, Ireland Baldwin, cu prima sa soţie, Kim Basinger.

Citește și: Alec Baldwin, susținut necondiționat de soția sa. Mesajul făcut public de Hilaria la o săptămână de la moartea Halynei Hutchins

Alec Baldwin a împușcat-o accidental pe Halyna Hutchins

Pe 21 octombrie anul trecut, Alec Baldwin a fost implicat în împuşcarea fatală a directoarei de imagine Halyna Hutchins pe platoul de filmare din New Mexico al westernului "Rust". Familia acesteia l-a dat în judecată pe el şi pe ceilalţi producători ai filmului, susţinând că nepăsarea acestora faţă de nemulţumirile privind măsurile de siguranţă de pe platoul de filmare a condus direct la moartea Halynei.

Cel puţin alte patru procese au fost intentate în cazul acestei tragedii. Baldwin, care urma să joace în film, a îndreptat o armă spre Hutchins în interiorul unei mici biserici, în timpul pregătirilor pentru filmarea unei scene, care s-a descărcat, ucigând-o pe Hutchins şi rănindu-l pe regizorul Joel Souza.

Citește și: Tragedia de la Bonanza Creek Ranch. Membri din echipă ar fi folosit arma lui Alec Baldwin pentru a trage cu gloanțe reale în conserve

Postarea Hilariei Baldwin nu menţionează însă tragedia. Ea şi-a descris sarcina drept "o binecuvântare şi un dar în astfel de vremuri incerte".

Etichete: sarcina , copii , alec baldwin , hilaria

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri