Photocall du défilé Dior Haute Couture Printemps/Été 2022 dans le cadre de la Fashion Week de Paris
Divertisment

Stella Banderas, Christian Dior Haute Couture Fashion Week, Paris. Profimedia

Fiica lui Antonio Banderas, apariție cuceritoare într-un costum cu fustă mini, la Paris. Cât de frumoasă este Stella Banderas

Este fiica starurilor Melanie Griffith și Antonio Banderas. Stella Banderas, în vârstă de 25 de ani, aspirantă la statul de actriță, a impresionat cu apariția ei la Săptămâna Modei de la Paris.

Tânără a atras atenția într-un costum șic, cu fustă roșie mini, în timp ce a pozat pentru o ședință foto la renumitul muzeu Rodin din oraș, înainte de a se instala în public pentru a vedea colecția Dior Haute Couture, primăvară-vară 2022. Stella a emanat încredere în ținuta roșie din două piese, la care a sortat un dres de culoarea pielii în mijlocul temperaturilor de ianuarie, un pulover negru, o geantă Dior albă și pantofi cu tocuri stiletto.

Apariția Stellei în public la Paris vine la doar câteva luni după ce a anunțat autoritățile că vrea să renunțe la numele Griffith, potrivit unor documente oținute de The Blast. Actrița spaniolă a cerut scurtarea numelui, optând pentru Stella Del Carmen Banderas.

„De obicei, nu folosesc Griffith atunci când mă prezint sau pe documente, așa că renunțarea la acest nume e de înțeles”, a explicat ea raționamentul din spatele cererii.

Stella este cel mai mic copil al actriței Melanie Griffith, vorbește fluent spaniolă și engleză și este sora vitregă a lui Alexander Bauer și a celebrei Dakota Johnson, din căsătoriile mamei sale cu Steven Bauer și Don Johnson.

Se pare că alegerea ei nu ar avea vreo legătură cu relația ei pe care o are cu mama sa care a primit un dulce cadou de ziua de naștere de la ambele ei fete, în septembrie.

Melanie Griffith, în formă și la 64 de ani. Actrița, fotografiată în colanți, la o întâlnire cu Eva Longoria

Melanie a cerut divorțul de Antonio Banderas în iunie 2014, după 18 ani de căsnicie.

Etichete: stella banderas

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri