CATRINEL MENGHIA 23gfvg
Divertisment

Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit doi ani.

Fiica lui Catrinel Menghia a împlinit doi ani. Cum au sărbătorit ziua micuței în familie

Fiica lui Catrinel Menghia, Caroline Leon, a împlinit doi ani, iar părinții au sărbătorit-o printr-o petrecere restrânsă, alături de familie. Catrinel a postat câteva imagini de la ziua micuței, care a fost adorabilă într-o rochiță chic.

Caroline Leon și-a dorit o petrecere tematică cu monstruleți, așa că părinții ei au executat. Micuța a avut mai multe torturi, dar și un candy bar plin cu bunătăți, pe care le-a testat pe rând, după cum se vede în imagini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cine este tatăl fiicei lui Catrinel Menghia?

Caroline Leon este fiica lui Catrinel Menghia și a regizorului Massimiliano Di Lodovico, cu care actrița româncă este într-o relație de când s-a despărțit de primul ei soț.

Catrinel a povestit mai demult cum a început povestea de dragoste dintre ei. „A fost o iubire care a crescut treptat. Noi ne-am cunoscut într-un an în care se punea accent pe acte. În Milano, poliția controla lumea pe stradă pentru permisul de ședere. El m-a întrebat atunci dacă mă voi mărita vreodată cu el. I-am zis că nu știu, da, când o să fiu mai mare, nu știu.

Mi-a spus: «Uite ce se întâmplă aici, cu românii, nu sunt bine primiți și vezi toate controalele astea, hai să ne căsătorim».
Cam așa a fost. A fost de pe o zi pe alta. M-am îndrăgostit aşa de el și de situație. Avea un copil mic.

Mă păcălea pe mine că, de fapt, fetița stă mai mult cu el pentru că mama nu prea o vrea.
Am zis că poate să fie copilul meu. Vedeam așa o familie deja pregătită, a mea.

Au fost șapte ani frumoşi de căsnicie şi după aceea s-au întamplat nişte lucruri neplăcute”, a spus Catrinel Menghia în emisiunea La Radio de la Europa FM, citată de avantaje.ro.

VEZI SI:  Mădălina Ghenea, dezvăluri inedite: câte limbi vorbește fetița ei, câte kg s-a îngrășat și cum arată apartamentul în care stă

Etichete: fiica , catrinel menghia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri