Scout LaRue Willis/ Profimedia
Divertisment

Scout LaRue Willis/ Profimedia

Fiica lui Demi Moore, dans senzual într-un videoclip, într-o ținută sumară. Actrița a avut prima reacție: „Este puternică și magică”

Fiica lui Demi Moore a lansat noul videoclip al piesei sale, iar imaginile cu aceasta i-au uimit pe fani. Scout este îmbrăcată sumar și dansează senzual printre așternuturile unui pat. Mama sa a avut și prima reacție după lansarea clipului, dezvăluind că este foarte mândră. 

Scout LaRue Willis, în vârstă de 30 de ani, a apărut în lenjerie intimă în videoclipul îndrăzneț pentru melodia ei „Woman At Best”. Mama sa, celebra actriță, în vârstă de 59 de ani, s-a grăbit să împărtășească cu fanii videoclipul fiice sale scriind: „Noua melodie Woman At Best a apărut acum! Este atât de magică și de puternică. Mama este mândră”. 

Citește și: Una mai frumoasă ca alta. Demi Moore și fiica ei au atras toate privirile cu ținutele purtate la Săptămâna Modei de la Paris

La începtul videoclipului, tânăra artistă poartă un top foarte scurt alb, pe care l-a asortat cu o pereche de pantaloni negri. Aceasta a început un dans senzual într-o casă uriașă, urmând câteva cadre cu aceasta care este într-un body alb, peste care a pus un pulover scurt bleumarin, fiind așezată pe o bibliotecă. Mai târziu în videoclip, Scout este surprinsă așezată pe gresia din bucătărie, în lenjerie intimă și un top alb, savurând câteva cireșe. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Melodia artistei a fost lansată miercuri, fiind single-ul principal de pe albumul ei de debut, care va avea un total de 11 piese. Într-o declarație, Scout a spus că piesa transmite „creativitate feminină, sexualitate și libertate”. De asemenea, aceasta a spus că melodia este „o scrisoare de dragoste către furia feminină sacră”.

„Am scris această melodie cu o claritate aproape previzibilă, descriind cu exactitate arcul unei relații în care nu aș intra decât la câteva luni după ce a fost scrisă”, a adăugat vedeta.

Citește și: Demi Moore, prima reacție după ce fiica ei a fost cerută de soție: ”O zi fericită pentru toată familia!”

Scout a mai declarat că mult timp i-a fost teamă să-și arate arta, însă acum, în sfârșit, este suficient de curajoasă să o facă. „Undeva între frică și percepție greșită, am avut ideea că nu ar trebui și nu pot să fac muzică cu normă întreagă. Totuși, mai târziu, mi-am dat seama că aceasta era doar o modalitate foarte inteligentă de a mă ascunde de frica profundă, inconștientă, pe care o aveam în jurul meu”, a remarcat ea.

Fiica lui Demi Moore a devenit muzician la vârsta de 16 ani, atunci când a învățat singură să cânte la chitară. În 2012, ea a lansat un EP pentru Gus + Scout în timp ce era la Universitatea Brown. Prima ei expoziție personală a fost în 2016. 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri