Gwyneth Paltrow și fiica ei, Apple
Divertisment

Gwyneth Paltrow, Apple Martin. Sursa foto: Getty Images, Profimedia

Fiica lui Gwyneth Paltrow s-a transformat într-o frumoasă adolescentă. Apple a împlinit 17 ani

Fiica lui Gwyneth Paltrow și a solistului de la Coldplay, Chris Martin, a  împlinit luna aceasta 17 ani. Actrița din Sliding Doors i-a adus cu această ocazie un tribut emoționant.

Apple s-a transformat într-o frumoasă adolescentă.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

„Ești tu, ești originală și te respect și admir atât de mult pentru asta”, i-a transmis Paltrow. „Mi-aș fi dorit să am măcar o mică parte din încrederea pe care o ai tu în tine, pe când aveam și eu vârsta ta. Ești impresionantă, atât de cool”, a încheiat starul din Avengers.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Paltrow și Martin mai au un fiu, Moses, 15 ani.

Despre numele mai puțin obișnuit al fiicei lor, Gwyneth glumea recent: „Cred că am fost întrecuți la capitolul cel mai controversat nume de copil”, după ce Elon Musk și Grimes și-au numit bebelușul X Æ A-12, în mai 2020.

Actrița a explicat în 2004 de ce ea și Chris au vrut acest nume: „Când eram însărcinată, tatăl ei a spus:„ Dacă vom avea o fată, cred că numele ei ar trebui să fie Apple ”, povestea Paltrow în emisiunea celebrei Oprah Winfrey. „A sunat atât de dulce și mi-a evocat o imagine atât de minunată, știi. Merele sunt atât de dulci și sunt sănătoase și sunt biblice”.

Nicole Kidman, imaginea perfecțiunii în colanți și bustieră la 53 de ani. Cât de bine arată actrița de la Hollywood

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri