2020 Winter TCA Tour - Day 9
Divertisment

Nicole Kidman a dezvăluit ce face ca să se mențină în formă / Getty Images

Nicole Kidman, imaginea perfecțiunii în colanți și bustieră la 53 de ani. Cât de bine arată actrița de la Hollywood

Nicole Kidman, actrița care are în palmares un trofeu Oscar pentru filmul ”The Hours”, se mândrește cu o siluetă de invidiat chiar și la 53 de ani.

Nicole Kidman, celebra actriță care este recunoscută pentru tenul perfect, se mândrește și cu un trup perfect, fiind rezultatul orelor numeroase de sport.

Citește și: Nicole Kidman, fabuloasă la 53 de ani. Imaginea super sexy, în care arată ca o puștoaică de 18 ani

În urmă cu puțin timp, actrița în vârstă de 53 de ani a făcut publice imagini inedite pe rețelele sociale, în care le-a arătat fanilor ce face pentru a se menține în formă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Astfel, în imaginile respective, actrița apare în timp ce aleargă la marginea unei păduri. În fotografiile respective, Nicole Kidman poartă colanți și o bustieră ce-i lasă la vedere abdomenul perfect tonifiat, iar părul îl are prins în coadă. Evident, actrița de la Hollywood și-a completat outfitul cu o pereche de adidași albi.

Nicole Kidman a dezvăluit secretele unui ten de porțelan

Într-un interviu acordat în urmă cu câteva luni, celebra actrița a vorbit despre cum reușește să aibă un ten perfect și a mărturisit că folosește atât produse scumpe, dar și unele ieftine. De asemenea, din ritualul ei de îngrijire nu lipsesc cremele cu protecție solară și nici suplimentele alimentare care o ajută să aibă o piele hidratată și strălucitoare.

Citește și: Nicole Kidman, apariție rară alături de fiicele ei, la Globurile de Aur 2021. Cum arată Sunday Rose și Faith Margaret

Astfel, ea a dezvăluit că folosește cremă cu factor de protecție solară și se demachiază atât dimineața, cât și seara.

”Am fost învățată să îmi curăț tot machiajul în fiecare noapte, însă dacă muncesc toată ziua, folosesc un șervețel umed pentru a face totul rapid și ușor. Sunt perfecte pentru călătorii, pentru că trec de controlul de securitate”, mărturisea actrița în cadrul unui interviu.

În plus, pentru a preveni îmbătrânirea prematură, ea folosește un produs pe bază de retinol. Actrița consideră, de asemenea, că ceea ce mănânci se reflectă în felul în care arată pielea ei. Tocmai de aceea, în 80 la sută din timp, actrița în vârstă de 53 de ani alege să mănânce sănătos.

Etichete: sport , nicole kidman , trup , mișcare

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri