Jennifer Garner si Seraphina Affleck
Divertisment

Jennifer Garner și Seraphina Affleck, fiica ei mijlocie / Foto: Profimedia

Fiica lui Jennifer Garner și a lui Ben Affleck, schimbare drastică de look. Tânăra de 15 ani s-a tuns periuță, iar pozele sunt virale

Seraphina, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Aniston, a optat pentru o schimbare de look drastică, iar imaginile cu adolescenta de 15 ani au făcut înconjurul internetului.

În vârstă de 15 ani, Seraphina a fost fotografiată marți dimineață, în timp ce aștepta autobuzul școlar și își lua rămas bun de la mama ei.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: “Viața e dură, dar tu ești dulce”

În imaginile respective, tânăra apare cu părul tuns periuță, ea în trecut având o tunsoare bob. De asemenea, ea a îmbrăcat o ținută lejeră, formată din jeanși cargo, iar în partea de sus și-a pus un tricou și un hanorac.

Seraphina, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner, schimbare de look

De asemenea, adolescenta care se pregătește la școală are căștile în urechi, precum și o sticlă cu apă și poate fi văzută în timp ce mama ei o îmbrățișează.

Citește și: Jennifer Garner, tur de forță într-o singură zi: cinci ținute pline de stil, același zâmbet cuceritor și salutări pentru fani

Seraphina, fiica lui Ben Affleck și a lui Jennifer Garner, schimbare de look

Garner, în vârstă de 51 de ani, poartă colanți și o cămașă, iar părul și l-a prins într-o coadă lejeră.

Jennifer Garner și Ben Affleck au fost văzuți extrem de zâmbitori luna trecută, alături de copiii lor Seraphina și Samuel, la un eveniment organizat la școală, unde au participat și actuala soție a actorului, Jennifer Aniston și fiica ei de 15 ani, Emme.

Înainte de a optat pentru această schimbare de look, Seraphina avea părul mai lung și purta și breton.  

*EXCLUSIVE* Ben Affleck out shopping for essentials at Beverly Glen Mall with Emme and Seraphina

Actrița născută în Houston, Texas, și Ben Affleck mai au o fată, Violet (17 ani). Garner și Affleck au divorțat în 2018, la trei ani după ce s-au separat. 

Jennifer Garner are o relație cu John Miller  din 2018

Jennifer Garner și John Miller se întâlnesc din 2018, dar au preferat mereu să-și păstreze viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Vedeta din „Alias” este extrem de discretă și pe rețelele sociale, ea nu distribuie fotografii cu iubitul său, nici cu cei trei copii ai ei.

Jennifer Garner și John Miller
Jennifer Garner și John Miller/ Profimedia

Citește și: Jennifer Garner, adevărul despre etichetele puse de ceilalți: „Nu mă pricep să fiu falsă”

La rândul său, John, un tată divorțat, are o fată și un băiat, Violet și Quest, cu fosta lui soție, violonista Caroline Campbell.

Jennifer Garner, nominalizată la Emmy, joacă în serialul The Last Thing He Told Me. O interpretează pe Hannah care încearcă să-și protejeze fiica vitregă, furioasă, după ce soțul ei și tatăl acesteia dispare în mod misterios.

Jennifer a recunoscut că nu a fost prima persoană luată în considerare pentru rol. „Am ieșit puțin din joc – trebuia să fiu acasă și pe deplin disponibilă”.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri