Jennifer Garner
Moda

Jennifer Garner / Foto: Profimedia

Jennifer Garner, tur de forță într-o singură zi: cinci ținute pline de stil, același zâmbet cuceritor și salutări pentru fani

Jennifer Garner a avut o zi plină de apariții stylish la mai multe evenimente pentru promovarea noului ei serial, "The Last Thing He Told Me". Nu mai puțin de cinci ținute a schimbat actrița de 50 de ani. 

Citește și: Jennifer Garner, spectaculoasă într-o rochie verde, în seara de Crăciun. Fosta soție a lui Ben Affleck arată perfect 

Fosta soție a lui Ben Affleck a revenit în forță în ochii publicului. Jennifer a fost pozată, în aceeași zi petrecută în New York, în cinci ținute diferite, în timp ce mergea la diverse emisiuni sau alte evenimente. Garner și-a început ziua într-un look simplu, perfect de primăvară, cu o cămașă albă cu nasturi și o fustă roz midi, cu pantofi de culoarea lavandei. Părul scurt a fost coafat în bucle lejere, iar machiajul a fost unul natural, cu un ruj neutru rozaliu și un blush la fel.

Jennifer Garner
Jennifer Garner / Foto: Profimedia

Al doilea look a fost unul business casual. Jen a ales un sacou alb, o bluză bej pe dedesubt și pantaloni albi, largi și comozi, și o pereche de pantofi lăcuiți. Aceleași încălțări au rămas și pentru a treia ținută a zilei, purtată într-o emisiune tv. A completat cu o bluză cu mânecă lungă și o fustă voluminoasă.

Citește și: Jennifer Garner, despre renumele de „fata cuminte și drăguță” a Hollywoodului: “Pot fi și taciturnă”

jennifer garner

Spre seară, Garner a apărut în cea mai sexy ținută din acea zi, o rochie midi fără bretele și fără mâneci, cu paiete strălucitoare, iar ultimul look a arătat-o într-o rochie scurtă din tweed, în alb-negru, cu guler și manșete albe, asortată cu dresuri și botine negre.

jennifer garner

Citește și: Jennifer Garner nu le permite copiilor ei să stea pe rețelele sociale, nici măcar fiicei de 17 ani: “E recunoscătoare pentru asta”

 

Etichete: tinute , moda , jennifer garner

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri