Lopez
Divertisment

Fiica lui Jennifer Lopez s-a transformat într-o adolescentă frumoasă. Cum arată Emme acum

Jennifer Lopez își tine departe copiii de lumina reflectoarelor, însă din când în când se mândrește cu ei pe rețelele de socializare. Diva latino, în vârstă de 51 de ani, a postat de curând o imagine pe Instagram cu gemenii ei, Max și Emme.

Fanii artistei au remarcat cât de mult au crescut copiii acesteia. Dacă Max seamănă mai mult cu tatăl său, Marc Anthony, Emme este copia lui Jennifer Lopez. În vârstă de 12 ani, aceasta probabil va călca pe urmele mamei sale și va încerca o carieră în showbiz. Deja aceasta și-a făcut de câteva ori apariția pe scenă alături de mama sa, cântând chiar și la Super Bowl.

VEZI SI: Ceaiuri pentru slăbit. Cum să topești rapid grăsimea cu ajutorul acestor băuturi

Jennifer Lopez face bani frumoși și pe timp de pandemie

J Lo nu a stat degeaba în timpul pandemiei de coronavirus. Artista a lucrat cu spor la lansarea noii sale gale de produse cosmetice. Și la cât de bine arată cântăreața la 51 de ani, probabil că produsele se vor vinde ca pâinea caldă. Acestea au la bază ingredientul minune pe care ea îl folosește pentru îngrijire – uleiul de măsline. J Lo a dezvăluit că uleiul de măsline e folosit de ani de zile de femeile din familia să și asta a inspirat-o să adauge acest ingredient în gama ei de cosmetice.

VEZI SI: Top 15 cele mai populare diete de slăbit în 2020. Care funcționează, potrivit experților

“Nu mi-am făcut Botox niciodată!”

Deși multora le vine greu să creadă că arată atât de bine la 51 de ani fără să își fi făcut operații estetice sau injecții cu Botox, Jennifer Lopez spune: “Nu mi-am făcut niciodată Botox! Nu sunt genul ăla de persoană, chiar dacă nu am nimic împotrivă celor care își fac. Dar pe mine nu mă caracterizează, vreau o abordare mai naturală”.
Vedeta nu neagă însă că într-o zi s-ar putea să apeleze și ea la acest gen de tratament anti îmbătrânire.

VEZI SI:  Ce sunt injecțiile cu acid hialuronic, cum acționează și cât de sigure sunt pentru sănătate

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri