Vanity Fair Oscar Party
Divertisment

Jessica Alba, Foto: Profimedia

Toată lumea o știe pe Jessica Alba, dar uite cât de frumoasă este fiica ei. Mesajul transmis de actriță de ziua ei

Jessica Alba este o femeie împlinită, are o carieră de succes, o căsnicie fericită și trei copii superbi, care o fac mandră zilnic. Acest lucru reiese și din cea mai recentă fotografie făcută publică de actriță, cu ocazia zilei de nașterea fiicei sale mai mare.

Deși a împlinit abia 13 ani, Honor Marie Warren este deja o tânără superbă, ce moşteneşte cu siguranță frumusețea mamei sale. În imaginea publicată pe Instagram, de către Jessica Alba, se observă asemănarea izbitoare dintre cele două, adolescenta amintind de versiunea mai tânără a actriței.

Citeşte şi: Fiica lui Brooke Shields, la bal în rochia pe care actrița a purtat-o în '98 la Globurile de Aur. „O mamă mândră”

Plină de emoții, Jessica (40 de ani)  i-a transmis acesteia și un mesaj înduioșător, în care îi mărturisea cât de mândră este o aibă ca fiică.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Tradiția mamă-fiică de la care Gwyneth Paltrow și fata ei, Apple, nu se abat niciodată de ziua de naștere a adolescentei

"Adolescenta mea !!!! Așa arată vârsta de 13 ani! Honor - da, ești deja mult mai înaltă decât mine, ceea ce îți place să îmi amintești zilnic. Ai o inimă de aur, ești plină de compasiune, ești extrem de inteligentă, caraghioasă, amuzantă și atât de amabilă ... Sunt atât de mândră de tine ... Îmi pare rău că ori de câte ori mă uit la tine prea mult izbucnesc în lacrimi - sunt lacrimi de fericire pentru că dragostea este atât de profundă și sunt atât de tristă nu pot pune pauză. Așa că va trebui să accepți izbucnirile mele emoționale. Faptul m-ai ales fiu mama ta a fost unul dintre cele mai mari cadouri din viață! Sper că anii tăi de adolescență sunt tot ceea ce ai sperat și mai mult decât atât și nu uita preţuieşti fiecare moment. Te iubesc cu toată inima și sufletul meu. ~ mama ta.

Jessica Alba este căsătorită cu Cash Warren din 2008, mariaj din care au rezultat trei copii: Honor Marie, de 13 ani, Haven Garner, de nouă ani și Hayes, care a venit pe lume în decembrie 2017.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri