fiica paul walker
Divertisment

Fiica lui Paul Walker, mesaj emoționant la șapte ani de la moartea actorului: ”O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe”

Au trecut șapte ani de la moartea lui Paul Walker, actorul principal din filmele ”Fast and Furious”, iar fiica lui, Meadow, care acum are 22 de ani, a făcut publică o fotografie emoționantă.

Fiica lui Eminem s-a transformat într-o tânără superbă. Cât de bine arată Hailie Jade Scott la 24 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Meadow Walker este de nerecunoscut la 22 de ani, însă timpul nu a putut șterge durerea provocată de pierderea tatălui ei. Acum, ea a făcut public un omagiu emoționant, ce a impresionat fanii.

”O zi absurdă de care să ne amintim cu tristețe. Azi este o sărbătoare a dragostei și fericirii pe care ai adus-o lumii întregi. Aici este o fotografie cu cel mai bun prieten al meu și cu mine dormind”, a scris Meadow Walker în descrierea ineditei imagini postată pe Instagram.

Citește și: Imagini rare cu prințesa Diana făcute publice pe internet. Cu cine fusese surprinsă cu doi ani înainte de separarea de prințul Charles

În imaginea respectivă, care a fost surprinsă pe când Meadow avea câțiva ani, aceasta apare stând pe pieptul tatălui ei.

Paul Walker a murit într-un accident rutier

În anul 2013, Paul Walker a murit în urma unui accident tragic de mașină în mijlocul fimărilor celui de-al șaptelea film, la vârsta de 40 de ani, la câteva săptămâni după ce fiica sa, Meadow, împlinise 15 ani. Vin Diesel, cel care a fost coleg cu Paul Walker în Fast & Furious, este extrem de apropiat față de familia regretatutul actor.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri