Princess Diana in Bristol
Divertisment

Photo by Len Trievnor/Daily Express/Hulton Archive/Getty Images

Imagini rare cu prințesa Diana făcute publice pe internet. Cu cine fusese surprinsă cu doi ani înainte de separarea de prințul Charles

Prințesa Diana a stârnit mereu interesul oamenilor de pretutindeni, iar acum, la mai bine de 23 de ani de la moartea ei, au apărut imagini rare cu aceasta, la bordul unui iaht de lux.

Fotografiile au fost făcute publice de Giancarlo Giammetti, cofondator al brandului Valentino. Potrivit acestuia, imaginile inedite au fost surprinse în Italia și datează din 1990, adică cu doi ani înainte de separarea de prințul Charles.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

În imaginile respective, prințesa Diana apare alături de Prințul Kiril al Bulgariei și de designerul Valentino Garavani. Soția prințului Charles este îmbrăcată într-un costum de baie colorat, pe care l-a accesorizat cu o cămașă supradimensionată, legată în talie și cu o pereche de ochelari.

Citește și: Fratele Prințesei Diana, o nouă fotografie rară din copilăria lor. Fanii au reacționat: ”Va dăinui mereu în inimile noastre!”

În cea de-a doua imagine făcută publică de Giancarlo, prințesa Diana apare alături de fondatorii brand-ului Valentino alături de Prințesa Diana în cadrul unui eveniment oficial. „Două momente de prietenie alături de #Prințesa Diana”, a scris omul de afaceri.

Prințesa Diana a murit într-un accident rutier


Prințesa Diana a murit pe 31 august 1997, într-un accident rutier care a avut loc la Paris. Ea intenționa să se întoarcă la Palatul Kensington în dimineața următoare. În acea seară, Prințesa Diana și Dodi Al-Fayed, iubitul ei de atunci, au luat cina la restaurantul hotelului Ritz din Paris, aflat în prorpietatea tatălui bărbatului.

Contele Spencer a declarat că a fost un "avocat pasionat" împotriva acestei decizii, considerând că plasarea celor doi tineri prinți, pe atunci copii, în urma sicriului mamei lor în timpul procesiunii funerare, ce a fost urmărită la televiziune de milioane de persoane, a fost un act "ciudat" și "plin de cruzime".

Citește și: De ce nu și-au vorbit Diana și Prințul Charles în prima zi după nuntă: 'Eram dărâmați'

Charles Spencer consideră că sora lui nu și-ar fi dorit așa ceva și și-a exprimat nemulțumirea față de acea decizie în discuțiile purtate cu reprezentații Palatului Buckingham: "În cele din urmă, am fost mințit și mi s-a spus că ei (prinții William și Harry, n.r.) doreau să facă acest lucru, pe care, evident, nu și-l doreau deloc, dar eu nu am înțeles pe atunci".

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri