Drew Barrymore și Victoria Beckham
Divertisment

Drew Barrymore și Victoria Beckham/ Profimedia

Fiica lui Drew Barrymore și cea a Victoriei Beckham sunt prietene. Modul inedit prin care s-au cunoscut puștoaicele

Drew Barrymore și Victoria Beckham au dezvăluit că fiicele lor sunt prietene foarte bune și au dezvăluit cum s-au cunoscut puștoaicele lor. 

Invitată la The Drew Barrymore Show, Victoria Beckham, în vârstă de 48 de ani, a mărturisit că relația dintre ea și actrița, în vârstă de 47 de ani, este una mult mai profundă decât se știe. Se pare că fiicele celor două vedete, Frankie, în vârstă de opt ani, Olive, în vârstă de 10 ani, și Harper, în vârstă de 11 ani, sunt foarte bune prietene. 

Drew a povestit că, în urmă cu ceva timp, le-a luat pe Frankie și Olive într-o călătorie cu ea în Londra. Acolo a cunoscut-o întâmplător pe fiica Victoriei, Harper. 

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Citește și: Victoria Beckham și nora ei, Nicola Peltz, nu s-ar avea deloc la inimă: "Nu se suportă și nu își vorbesc". De ce nu sunt apropiate

„Într-o zi, fiica mea a mers într-un parc și nu cunoșteam pe nimeni acolo și și-a făcut o prietenă”, a spus Drew. „Am fost foarte încântată că și-a făcut o prietenă și am fost și mai încântată să aflu că e fiica ta, Harper.”

Victoria a adăugat că lui Harper i-a plăcut foarte mult să le cunoască pe fetele lui Drew.

Drew Barrymore, adevărul despre relația cu fiicele ei

Drew Barrymore are două fiice cu fostul ei soț, Will Kopelman, în vârstă de șapte ani și de opt ani și jumătate, iar acum aceasta a dezvăluit că este important ca ele să aibă setate niște limite, motiv pentru care ”niciodată nu va accepta să le fie prietenă”.

În cadrul podcastului moderat de Demi Lovato, actrița, în vârstă de 46 de ani, a vorbit despre relația pe care o are cu fiicele ei, Frankie și Olive. Drew Barrymore a povestit că ea și mama ei, Jaid, erau prietene, nu avea o relație de ”părinte și copil”, motiv pentru care atunci când a devenit mamă a fost nevoită să învețe complet această dinamică.

Citește și: Așa arăta înainte de o dieta strictă. Cum s-a transformat Drew Barrymore de când a slăbit 10kg

Astfel, celebra actriță a mărturisit că a considerat esențial să le impună niște limite fiicelor ei și le-a spus, la un moment dat, că ”niciodată nu va fi prietena lor”.

”Le-am spus, evident, ”uite, nu sunt prietena ta, sunt părintele tău”, a mărturisit ea. ”Poți să fii prietenoasă când ai anumite activități, nu mai trebuie să fie relația aceea strictă, însă nu trebuie să exagerezi.”, a mai precizat actrița. Ea a dezvăluit, însă, că are o relație specială cu fiicele ei, motiv pentru care ele au fost primele cărora le-a împărtășit când a aflat că a fost nominalizată la premiile Emmy.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?