beyonce avere
Divertisment

Beyoncé este a patra cea mai bogata cantareata din lume si ocupa locul 51 in topul Forbes pe 2019 al celor mai bogate antreprenoare. Sotul sau, Jay-Z este primul rapper din istorie care a devenit miliardar. Impreuna formeaza una dintre cele mai iubite perechi din showbiz si unul dintre cele mai instarite cupluri.

Formeaza unul dintre cele mai puternice cupluri. Ce avere au Beyonce si Jay-Z

Beyonce este a patra cea mai bogata cantareata din lume si ocupa locul 51 in topul Forbes pe 2019 al celor mai bogate antreprenoare. Sotul sau, Jay-Z, este primul rapper din istorie care a devenit miliardar. Impreuna formeaza una dintre cele mai iubite perechi din showbiz si unul dintre cele mai instarite cupluri.

Jay-Z a acumulat o avere care depaseste un miliard de dolari, devenind unul dintre putinii oameni de divertisment miliardari, dar si primul artist hip-hop din istorie care a bifat aceasta performanta.

Imperiul lui, care creste in mod constant, contine afaceri cu bauturi alcoolice, imobiliare, arta si actiuni in companii prospere.

Beyonce a ales o traiectorie usor diferita pentru cariera sa. Averea ei provine din turnee, vanzarile de discuri si din contractele de imagine.

Bineinteles, Jay-Z si Beyonce au construit impreuna o mare parte a imperiului lor. Numai turneul „On the Run II” al celor doi a generat incasari de peste 250 de milioane de dolari. In plus, cei doi au investit in afaceri si impreuna detin un imperiu imobiliar care se intinde de la Los Angeles pana la Hamptons, conform Forbes.

Sursa foto: iStock/ Getty Images

Etichete: beyonce , avere vedete , jay-z

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri