Maybelline New York Celebrates Their Latest Collection With An LA Beauty Bash Hosted By Gigi Hadid With Celebrity Makeup Artist Erin Parsons
Divertisment

Daphne Joy, ședință foto extravagantă în Los Angeles

Fosta iubită a lui Jason Derulo și a lui 50 Cent, cea mai îndrăzneață apariție. Modelul și-a etalat silueta într-o ținută extravagantă

Daphne Joy, fosta iubită a lui Jason Derulo și mama copilului lui 50 Cent, continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar ultimele imagini făcute de acestea au făcut furori pe internet.

Daphne Joy, modelul în vârstă de 33 de ani, este mămica unui băiețel, însă aceasta reușește să facă furori pe rețelele sociale, unde este peste 1,7 milioane de persoane.

Citește și: 16 vs. 40. Cât de mult s-a transformat Kim Kardashian în 24 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media


De curând, ea a fost protagonista unei ședințe foto în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, în cadrul căreia a purtat un body alb, ce i-a lăsat la vedere formele apetisante.

Mai mult de atât, ea a făcut publice imagini din timpul shootingului și pe contul personal de socializare, iar fanii au reacționat imediat: ”Niciodată n-am văzut o altă femeie mai frumoasă ca tine.”, ”Arăți senzațional.” ”Pur și simplu superbă”, au comentat internauții.

Citește și: Serena Williams, irezistibilă într-o salopetă neagră mulată. Jucătoarea de tenis are un corp de milioane

Focoasa brunetă are un băiețel cu rapperul 50 Cent, de care este extrem de mândră. De asemenea, ea este cunoscută și pentru relația controversată și intens discutată cu Jason Derulo.

Daphne face o mulțime de bani pe rețelele de socializare pentru reclamele pe care le face pentru unele produse de slăbit, înfrumusețare sau pentru branduri de haine.

Credit foto: Getty Images/ Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri