Jennifer Garner Shares a Laugh with Ben Affleck and his Mom
Divertisment

Jennifer Garner, Chris Affleck. Profimedia

Fosta soacră o adoră. Jennifer Garner, îmbrățișare caldă pentru mama lui Ben Affleck, în Los Angeles

Jennifer Garner a rămas în relații excelente cu fosta sa soacră. Actrița din „Alias” a fost fotografiată în timp ce o îmbrățișa pe mama lui Ben Affleck, în timpul unei întâlniri la școala lui Samuel, fiul pe care vedeta în vârstă de 52 de ani îl are cu starul din „Argo”.

Garner și regizorul de 51 de ani au fost fotografiați recent în fața școlii lui Samuel, în Los Angeles.

Lui Ben i s-a alăturat și mama lui, Chris, pe care paparazzii au surprins-o împărtășind un moment dulce cu Jennifer.

Mai târziu, în cursul zilei, Affleck a făcut o oprire la casa lui Garner, din Brentwood.

Turneu anulat, căsnicie în pericol. J.Lo își pansează rănile în compania copilului ei

Ben Affleck, în fața divorțului. Probleme în căsnicia cu Jennifer Lopez  

Ben Affleck se confruntă cu probleme în căsnicia cu actuala lui soție, Jennifer Lopez. Surse apropiate lor susțin că divorțul este iminent, cei doi listându-și inclusiv casa pe care au cumpărat-o împreună, pe un site de imobiliare. 

Potrivit TMZ, Ben s-a mutat în Brentwood într-o vilă închiriată, în timp ce Jennifer continuă să locuiască în conacul de 60 de milioane de dolari din Beverly Hills.

Affleck ar fi fost cel care a ales să „iasă” din această relație, el și Jennifer fiind pe „drumuri complet diferite de cele mai multe ori”.

O altă sursă apropiată de artistă a sugerat că angajamentele de muncă ale cuplului au provocat, de asemenea, o ruptură între ei, „amândoi având cariere solicitante, care adesea le impun să fie în orașe diferite”. Nevoiți să petreacă timp separat în ultimele luni a însemnat o absență ce „a mărit distanța emoțională și fizică dintre ei”.

Jennifer Garner, de șase ani într-o relație cu John Miller

Ben Affleck și Jennifer Garner au fost căsătoriți 13 ani. Deși căsnicia lor nu a rezistat, divorțul venind în 2018, fostul cuplu a construit ulterior o altfel de relație de prietenie, de dragul copiilor lor, Violet Anne (18 ani), Seraphina Rose (15 ani) și Samuel. 

De șase ani, Garner trăiește o poveste de dragoste cu John Miller. Cei doi se afișează rar în public. Miller este tatăl divorțat a doi copii, Violet și Quest, pe care-i are cu fosta lui soție, violonista Caroline Campbell. Este antreprenor și anterior a lucrat în domeniul farmaceutic. Are, de asemenea, o diplomă în Drept de la Stanford. 

În 2020, John și Jen s-au despărțit pentru o perioadă, dar și-au regăsit drumul unul spre celălalt. Conform unei surse consultate de US Weekly, el ar fi vrut să se căsătorească, dar Garner nu-și dorea același lucru. După mai puțin de un an, erau din nou împreună.

Intrebarea zilei

Anul acesta marcați cumva Halloween-ul?

Partenerii Nostri