Jennifer Lopez și Emme
Divertisment

Jennifer Lopez și Emme, relaxare la un târg de weekend / Foto: Profimedia

Turneu anulat, căsnicie în pericol. J.Lo își pansează rănile în compania copilului ei, pe care l-a prezentat cu pronume de gen neutru

Jennifer Lopez trece printr-o perioadă dificilă din mai multe puncte de vedere. Deși ar trebui să se pregătească de aniversarea a doi ani de căsnicie, de primul turneu muzical după mult timp și de noile proiecte în lumea filmului, lui J.Lo pare că i s-a năruit castelul de dorințe și visuri. Își găsește alinarea lângă gemenii ei, iar cu Emme, copilul pe care l-a prezentat, în 2022, cu pronume de gen neutru, a și fost pozată la un târg de weekend.

Jennifer Lopez tocmai a anunțat că și-a anulat turneul pe care ar fi trebuit să-l înceapă vara aceasta, pentru a petrece timp cu familia. Această nouă informație pune gaz pe foc pe speculațiile cu privire la o iminentă despărțire de Ben Affleck, dar trimite și la faptul că fanii nu sunt prea nerăbdători să cumpere bilete pentru a o vedea pe scenă. Artista a scris pe site-ul ei, onthejlo.com, că este "complet devastată" pentru că şi-a dezamăgit fanii. "Vă rog să ştiţi că nu aş fi făcut acest lucru dacă nu aş fi considerat că este absolut necesar. Promit că mă voi revanşa faţă de voi şi vom fi din nou împreună", a adăugat ea. Turneul ar fi trebuit să înceapă în Orlando, Florida, la 26 iunie şi să se încheie în 17 august la Madison Square Garden din New York.

Citește și: Împreună, dar tensionați. Jennifer Lopez și Ben Affleck, distanți și fără pic de zâmbet pe fețe, la petrecerea fiicei lui

Jennifer Lopez și Emme
Jennifer Lopez și Emme, relaxare la un târg de weekend / Foto: Profimedia

Vedeta de 54 de ani a fost pozată în weekend alături de Emme, la o piață din Los Angeles. Sobră și chiar sumbră, cu privirea mai tot timpul în pământ și fără o urmă de zâmbet pe față, Lopez s-a îmbrăcat șic, în blugi evazați și un sacou cadrilat. Nu a renunțat nici la verigheta de pe inelarul mâinii stângi.

Citește și: Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Cum arată diva de 54 de ani, în pozele de paparazzi, când nu are pic de machiaj pe față

Jennifer Lopez și Emme
Jennifer Lopez și Emme, relaxare la un târg de weekend / Foto: Profimedia

Emme, în vârstă de 16 ani, a fost într-o dispoziție mai bună și a încercat să-și facă mama să zâmbească. S-a îmbrăcat relaxat, în pantaloni scurți largi și un tricou cu regretatul River Phoenix și Keanu Reeves, într-o imagine din filmul "My Own Private Idaho", și nu a renunțat la căști. A butonat și telefonul, dar a ales și câteva lucruri de pe tarabe, pe care mama le-a cărat în două sacoșe de hârtie.

Emme are 16 ani și, acum doi ani, și-a însușit public pronumele de gen neutru "they" / "them" (ei/lor). Are un frate geamăn, Max, care nu a fost, însă, prezent la ieșirea de weekend.

J.Lo a prezentat-o pe Emme cu pronume de gen neutru

În 2022, Jennifer Lopez a cântat în duet cu Emme, pe scenă, și, pentru prima dată, și-a prezentat copilul folosind pronumele de gen neutru „they” (ei/lor). „Persoana mea preferată pentru un duet muzical”, a strigat artista pe scena de la Dodgers Stadium. Non-binaritatea reprezintă un termen umbrelă pentru identitățile de gen care nu sunt exclusiv masculine sau feminine. Aceasta constă în existența unui spectru de identități de gen, care nu sunt exclusiv masculine sau feminine, ci mai degrabă cad în afara acestei binarități.

Câștigătoarea premiului Grammy a spus pe scenă: „Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și le-am zis lor (Emme) să cânte cu mine tot timpul, dar ei (Emme) nu au vrut. Deci aceasta este o ocazie foarte specială", a glumit ea.„M-a costat ceva să cânte cu mine. Dar merită fiecare bănuț pentru că Emme este persoana mea preferată să cânt în duet”, a transmis actrița din „Marry Me” înainte de a-i striga numele lui Emme pe scenă.

„Aplauze pentru copilul meu”, a încheiat Lopez la finalul cântării.

J.Lo are doi copii cu fostul ei soț, Marc Anthony, gemenii Emme și Max. Totodată, JLo și Emme au mai cântat împreună la Superbowl Halftime Show în 2020.

Citește și: O scrisoare a lui Ben Affleck pentru Jennifer Lopez, de acum 21 de ani, dezvăluită de artistă: “Viața e dură, dar tu ești dulce”

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri