Micaela Mesquita si adriano
Divertisment

Micaela Mesquita și Adriano, despărțire la 24 de zile de la cununia civilă / Foto: Instagram

Fostul fotbalist Adriano și noua lui soție s-au despărțit după doar 24 de zile de mariaj. Ce a enervat-o pe blondă atât de tare

Fostul fotbalist Adriano, star al echipei Braziliei, s-a despărțit de soția sa după numai 24 de zile de mariaj. Tânăra care-i devenise parteneră și în acte acum mai puțin de o lună s-a enervat pentru că el a dispărut două zile ca să se uite la meciurile Cupei Mondiale.

Adriano și Micaela Mesquita și-au spus adio mai repede decât ar fi anticipat oricine, scrie publicația braziliană Extra. Fostul fotbalist a plecat să se uite la meciul Braziliei cu Elveția, de la CM din Qatar, alături de o gașcă de prieteni. A petrecut două zile în compania lor și apoi s-a întors la domiciliul conjugal, însă, surpriză, Micaela l-a întâmpinat cu o falcă-n cer și una-n pământ și l-a anunțat că vrea să se despartă de el.

Citește și: Fosta soție a lui Bănel Nicoliță, declarații despre relația fotbalistului cu fiicele sale, la doi ani de la divorț: “Nu e indiferent”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De pe contul de Instagram al blondei au dispărut toate pozele cu Adriano, la doar câteva săptămâni de când semnase actele care atestau că e soția lui. Înainte de căsătorie, cei doi s-au despărțit și împăcat de cinci ori, așa că nu ar fi de mirare ca acest lucru să se întâmple și de această dată. 

Adriano a avut o carieră de succes și, pe lângă jocurile în tricoul naționalei Braziliei, a jucat și la echipe de club de renume, precum Inter Milano, AS Roma sau Corinthians. În 2016 a renunțat la fotbal, după moartea tatălui său.

Citește și: Carolina Stramare, supranumită Megan Fox a Italiei, mișcări languroase în costum de baie. Bruneta are un adevărat magnet la fotbaliști

Foto: Instagram

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri