Elton John AIDS Foundation's 30th Annual Academy Awards Viewing Party - Inside
Divertisment

Fran Drescher. Getty Images

Fran Drescher, adevărul despre experiența ei pe aplicațiile de întâlniri. „Nimeni nu a fost sincer”, a mărturisit „Dădaca”

Fran Drescher a vorbit sincer despre experiența ei pe aplicațiile de întâlniri. „Dădaca” a ajuns la concluzia că „nimeni nu a fost cinstit”. Actrița în vârstă de 64 de ani și actuala președintă a SAG-AFTRA a discutat cu E! despre faptul că a încercat site-urile de dating.a vorbit sincer despre experiența ei pe aplicațiile de întâlniri. „Dădaca” a ajuns la concluzia că „nimeni nu a fost cinstit”. Actrița în vârstă de 64 de ani și actuala președintă a SAG-AFTRA a discutat cu E! despre faptul că a încercat site-urile de dating.

Fran a dezvăluit că a folosit unele aplicații de întâlniri și a ajuns la concluzia că „niciunul dintre bărbați nu a fost sincer cu adevărat în prezentarea pe care și-o făceau. Nu aveau atâta succes pe cât sugera profilul lor.”

Totul era de suprafață, a mărturisit ea: „Per total, mint când vine vorba de vârsta și realizările lor. Și, deși am fost cu tipi care nu aveau o carieră profesională de succes la fel ca mine, am învățat că este distractiv pentru o vreme, dar apoi, în cele din urmă, începe să te ajungă faptul că îi deranjează că ești mult mai realizată decât ei.”, a adăugat Fran. „Intervine orgoliul masculin. Deci o perioadă nu voi mai face asta, este prea dureros pentru mine. Nu vreau să fiu supărată pentru succesul meu.”

„După ultima mea relație și cu siguranță după perioada COVID, am lucrat la relația mea cu mine și a mers foarte bine.”

Cel mai mare regret al actritei Fran Drescher din "Dadaca". Cat s-a schimbat si cum arata acum

 

Etichete: fran drescher

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri