Fran Drescher, adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț
Divertisment

Fran Drescher, adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț / Getty Images

Fran Drescher, adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț: ”E greu ca cineva să concureze cu ce avem noi!” Au divorțat în 1999

Fran Drescher, vedeta din ”The Nanny”, în vârstă de 64 de ani, a dezvăluit că nu-și mai dorește să se căsătorească vreodată, însă are planuri să îmbătrânească alături de fostul ei soț, Peter Marc Jacobson, care a dezvăluit că este gay în urmă cu mai bine de 20 de ani.

Într-un interviu pentru Daily Mail, Fran Drescher a recunoscut că relația cu Jacobson ”este mai apropiată decât atunci când erau căsătoriți”. ”Încă ne iubim mult.”, a mărturisit ea.

Anunțul privind divorțul dintre Fran Drescher și Jacobson a șocat o lume întreagă în 1999, mai ales că atunci acesta a dezvăluit că este gay. Totodată, dezvăluirile erau făcute la apogeul carierei lui Fran, întrucât ”The Nanny” a fost difuzat în perioada 1993-1999, serialul aducându-i actriței un premiu Emmy și două nominalizări la Globurile de Aur.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Deși a trecut prin momente dificile, Drescher a început să practice ”filosofia budistă” și a acceptat că ”lucruri rele se întâmplă și oamenilor buni”, depășind astfel neînțelegerile care au dus la divorț.

”Am avut o femeie foarte înțeleaptă în jurul nostru, este vorba despre managerul nostru, care atunci când a aflat că ne despărțim ne-a sfătuit să ne reinventăm relația. Poate că nu mai funcționează mariajul, însă o relație de prietenie poate exista.”, a declarat Fran, potrivit sursei citate.

Fran Drescher, adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț
Fran Drescher, adevărul despre relația pe care o are cu fostul soț / Getty Images

”Am luat cuvintele ei foarte în serios. Odată cu trecerea timpului, am continuat să mergem înainte și acum suntem probabil mai apropiați decât atunci când eram căsătoriți. Suntem parteneri de afaceri, prieteni buni și o familie.”, a spus ea.

Fran Drescher, adevărul despre experiența ei pe aplicațiile de întâlniri. „Nimeni nu a fost sincer”, a mărturisit „Dădaca”

Totodată, actrița susține că nu s-ar recăsătorit cu Jacobson și nici cu alt bărbat.

”Nu cred că mă voi mai căsători vreodată. Însă ne văd îmbătrânind împreună. Suntem divorțați, dar singuri pentru că e greu ca cineva să concureze cu ceea ce împărțim noi. Am fost împreună de la 15 ani și am trecut prin multe împreună.”, a spus ea.

Citește și: Fran Drescher uimește la 64 de ani, în ținutele purtate de „Dădaca” Fran Fine. Cum arată acum celebra actriță americană

De cealalt parte, Jacobson, în vârstă de 64 de ani, a vorbit și el despre legătura unică pe care o are cu Fran: ”atunci când ești norocos în viață și când îți întâlnești sufletul pereche, nimic nu vă poate îndepărta. Ne facem vacanțele împreună, facem totul împreună. Este o dragoste puternică.”, a spus el, însă este de părere că nu se vor mai căsători vreodată: ”Nu cred că există vreun motiv pentru care să mai facem asta. E doar un act.”, a spus el.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri