andra-sandel-mihai
Divertisment

Fratele Andrei și soția lui, depistați pozitiv cu Covid-19. Aurora e îngrijorată: ”A fost șocant pentru noi, Săndel are astm bronșic!”

Familia Andrei trece prin momente delicate, întrucât fratele artistei și cumnata ei, Săndel și Aurora Mihai, au fost testați pozitiv cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut de Aurora, care a precizat că s-a infectat cu noul coronavirus după ce a luat parte la filmările pentru Revelion. Situația este, însă, delicată, întrucât soțul ei suferă de astm bronșic.

Citește și: Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit secretul tenului său lipsit de riduri

”Ne simtim bine, mie mi-au dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțina temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic dacă e de la filmări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat Aurora Mihai pentru publicația Star Popular.

Cei doi soți sunt acum izolați în apartamentul lor din Câmpia Turzii, iar Aurora a mărturisit că se teme pentru viața soțul ei, care suferă de astm bronșic.

”Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine, cât pentru Săndel, pentru că el are un astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socri, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat și de la distanță, protejați și uite că am luat virusul la București. Săndel nu a vrut să mergem, dar ne-au tot solicitat la filmările de sărbători, văzând că merg toți artiștii, am zis să mergem și noi. Deși, Săndel tot timpul mi-a zis: «Acum, când e așa mare pandemia?»”, a mai povestit Aurora Mihai, conform sursei citate.

Citește și: Miley Cyrus, adevărul despre divorțul de Liam Hemsworth: ”A fost o greșeală să ne căsătorim în grabă!”

Cu ce simptome se confruntă cei doi soți

”După primele simptome, mie a început să-mi curgă puțin nasul, iar a doua zi, Săndel a făcut puțină febră, ne-am și testat. Până să vină rezultatul testelor, noi am venit acasă și ne-am izolat în apartamentul părinților mei. Părinții sunt la mine acasă, stau cu băiețelul, suntem separați. Mi-e foarte greu fără copil, dar ne vedem zilnic pe telefon. Părinții ne aduc zilnic la ușă mâncare și tot ce avem nevoie”, a mai spus artista de muzică populară pentru starpopular.ro.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri