Jennifer Lopez ten
Divertisment

Adevărata față a lui Jennifer Lopez. Vedeta a dezvăluit secretul tenului său lipsit de riduri

Are 51 de ani și nu arată o zi mai în vârstă de 30! Jennifer Lopez sfidează trecerea timpului și, pe deasupra, vrea să scoată și niște bani din asta :) Cântăreața tocmai a lansat o gamă de produse cosmetice, care au la bază ingredientul minune pe care ea îl folosește pentru îngrijire – uleiul de măsline.

J Lo a dezvăluit că uleiul de măsline e folosit de ani de zile de femeile din familia sa și asta a inspirat-o să adauge acest ingredient în gama ei de cosmetice.

VEZI SI: Cele mai puternice antibiotice naturale: usturoiul, ghimbirul sau scorțișoara, aliații noștri în lupta cu infecțiile


“Cred că am înnebunit pe toată lumea pentru că nu voiam ca numele meu să apară pe ceva ce nu funcționează sau nu e exact ce vreau eu”, a spus Jennifer Lopez. Gama include gel de duș, mască de față, diferite creme și un supliment alimentar, printre altele, toate menite să combată îmbătrânirea.

VEZI SI: Remedii naturiste împotriva căderii părului. Ce poți face înainte să dai banii pe alte produse

Vedeta își promovează produsele postând filmulete și imagini pe rețelele de socializare, ocazie cu care fanii au văzut cum arată diva latino complet naturală, fără machiaj.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?