Cannes - Asteroid City Screening, France - 23 May 2023
Divertisment

Frida Aasen, la premiera"Asteroid City". Cannes 2023. Profimedia

Frumusețea ei a electrizat Cannes-ul. Frida Aasen, „îngerașul” norvegian care a cucerit toate privirile pe Croazetă

Frida Aasen s-a numărat printre vedetele de top care au defilat pe covorul roșu la premiera filmului lui Wes Anderson, „Asteroid City”, de la Cannes. 

Frumoasa Frida, unul dintre supermodelele Victoria's Secret, a impresionat cu apariția ei pe Croazetă. 

Norvegianca în vârstă de 28 de ani a electrizat audiența într-o ținută care i-a pus în vedere silueta subțire și abdomenul lucrat la sală. Aasen și-a asortat culoarea rochiei cu cea a ochilor pentru un efect plin de magnetism. 

Frida a strălucit în creația vestimentară albastru turcoaz.

10 femei superbe și tot atâtea ținute spectaculoase, pe covorul roșu de la Cannes. Examen de stil, eleganță și rafinament

"Asteroid City" Red Carpet - The 76th Annual Cannes Film Festival
Frida Aasen, la premiera"Asteroid City". Cannes 2023. Profimedia

Anul trecut, ea s-a căsătorit cu Tommy Chiabra, un om de afaceri italian. Nunta a avut loc la biserica Divo Martino din Portofino, iar pe lista de invitați au fost multe celebrități de la Hollywood.

„Asteroid City”, o distribuţie impresionantă și un film „unic”

Wes Anderson, regizorul unor filme precum „The Grand Budapest Hotel” şi „The Darjeeling Limited”, a revenit în acest an pe Croazetă cu „Asteroid City”, o peliculă ce are o distribuţie impresionantă.

Din ea fac parte doi vechi colaboratori ai regizorului american, Tilda Swinton şi Jeff Goldblum, dar şi nou-veniţi precum Margot Robbie, Tom Hanks şi Scarlett Johansson, în rolul unei actriţe celebre rătăcite în deşert.

Cineastul texan şi-a plasat acţiunea din noul său film într-un oraş american fictiv construit în plin deşert, unde părinţi şi elevi participă la o serie de competiţii şcolare. Cu acea ocazie, evenimente neaşteptate se vor produce şi vor bulversa lumea, potrivit trailerului acestui film, ce va fi lansat în cinematografe la sfârşitul lunii iunie.

IndieWire scrie despre „Asteroid City” că este unul dintre cele mai bune filme regizate de Anderson. Ceea ce părea un alt film imaculat semnat de Anderson tocmai a devenit „unic”.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Etichete: frida aaesen

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri