Rihanna
Divertisment

Rihanna, la cumparaturi

Fustă sau pantaloni scurți? Piesa vestimentară care i-a derutat pe fanii Rihannei. Cum a apărut în public

Rihanna cu siguranță știe să atragă atenția! Vedeta a fost surprinsă de paparazzi pe străzile din Los Angeles, într-o ținută super chic. Fanii au crezut inițial că aceasta poartă o pereche de pantaloni scurți din denim, însă Rihanna are pe ea, de fapt, o fustiță care are aspect de pantaloni.

Artista și-a completat look-ul cu o cămașă vaporoasă, cu print exotic, lăsându-și la vedere abdomenul și decolteul.

VEZI și: Angelina Jolie, surprinsă la o sesiune de shopping, după ce l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică

Cu gândul la vacanță și călătorii? Hai în Digi Online să vezi Cele mai interesante hoteluri, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Nici accesorizarea nu a fost ignorată: vedeta a purtat ochelari de soare, un colier cool și o mulțime de inele și brățări.

Rihanna nu a părut deranjată de prezența paparazzilor, dimpotrivă: aceasta a pozat ca un model profesionist în fața lor, dând impresia că este pe un podium de modă, nu pe strada.

Cântăreața a ales această ținută pentru o vizită la magazinul alimentar.

Rihanna tocmai și-a cumpărat un conac de 13,8 milioane de dolari

Cea mai recentă achiziție a Rihannei, în materie de imobiliare, constă într-un concac superb în Beverly Hills, în valoare de 13,8 milioane de dolari.

Locuințaconstruită în 1930, este situată într-un loc retras și luxuriant, printre dealuri și a fost cumpărată de aceasta de la Sir Paul McCartney, cântăreț cu care artista a colaborat pentru piesa Four Five Seconds în 2015.

Cu un design sofisticat, ce îmbină atât elemente  contemporane, cât și tradiționale, proprietatea dispune de cinci dormitoare, șapte băi, o curte imensă și o pisicina uimitore, precum și un centru de spa.

La câteva case distanţă se află o reşedinţă somptuoasă care a fost  închiriată de Mariah Carey pentru câțiva ani și locuită, ulterior, de Madonna pe perioada pandemiei de coronavirus.

Vezi imagini cu casa pe www.digi-life.tv.

Etichete: tinuta , rihanna

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?