"Maleficent" Costume And Props Private Reception - Red Carpet Arrivals
Divertisment

Angelina Jolie, la o sesiune de shopping cu Vivienne, fiica ei și a lui Brad Pitt/ Getty Images

Angelina Jolie, surprinsă la o sesiune de shopping, după ce l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică

Lupta pentru custodia copiilor dintre Brad Pitt și Angelina Jolie continuă la câteva săptămâni de când actrița și-a acuzat fostul partener de violență domestică și a anunțat că este dispusă să prezinte dovezi în instanță. Acum, însă, ea a fost surprinsă la o sesiune de shopping alături de fiica ei.

Angelina Jolie este dispusă să facă orice pentru a obține custodia copiilor și a arătat acest lucru atunci când a prezentat dovezi cu privire la violența domestică în instanță și, mai mult de atât, fiul lor, Maddox, a depus mărturie împotriva tatălui său. Acum, însă, actrița din ”Maleficient” a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica ei, Vivienne, în vârstă de 12 ani.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt get some shopping done at Forever 21
Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt spend some mother-daughter time while on a shopping trip in Hollywood. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 602172562, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Cum a reacționat Brad Pitt atunci când a aflat că fiul lui a depus mărturie împotriva lui. Actorul are inima frântă

În imaginile surprinse de fotografi, Angelina Jolie apare îmbrăcată în pantaloni largi, negri și un top simplu, peste care a asortat un trench crem. Fiica ei, Vivienne, poartă, de asemenea, un outfit relaxat, format din pantaloni scurți și hanorac, asortat cu niște adidași negri.

*EXCLUSIVE* Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt get some shopping done at Forever 21
Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Angelina Jolie and Vivienne Jolie-Pitt spend some mother-daughter time while on a shopping trip in Hollywood. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 602172584, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Aceste fotografii au fost surprinse la trei zile după ce au fost surprinse la o fabrică, unde Angelina a purtat un outfit asemănător, iar Vivienne a optat pentru niște jeanși lungi.

Angelina Jolie l-a acuzat pe Brad Pitt de violență domestică

La mijlocul lunii martie, Angelina Jolie a declarat că ar putea aduce dovezi prin care să susțină acuzațiile de violență domestică împotriva lui Brad Pitt. Ba mai mult, ea a declarat că și ea și copiii lor pot depune mărturie, iar cel care a făcut declarații în fața instanței a fost Maddox, fiul lor cel mare.

Angelina Jolie si Maddox

O sursă apropiată actorului de 57 de ani a declarat pentru Us Weekly că mișcarea lui Jolie nu este altceva decât o încercare de a-i face rău fostului ei soț.

Angelina Jolie, o nouă lovitură pentru Brad Pitt. Ce a făcut aceasta după ce Shiloh a renunțat la numele de familie al actorului

”În ultimii patru ani și jumătate au existat o serie de cereri făcute de Angelina, care au fost revizuite și nu au fost justificate,” a spus acesta.

”Copiii au mai fost folosiți de Angelina pentru a-l răni pe Brad și înainte, și aceasta este o continuare a acelui comportament. Această scurgere de documente de către al patrulea sau al cincilea set de avocați a fost făcută pentru a-l răni pe Brad.”, a mai adăugat sursa respectivă.

Citește și: Vedete care și-au îngrijorat fanii cu slăbirile lor drastice. Cum își justifică greutatea Celine Dion, Angelina Jolie sau Tara Reid

Angelina Jolie și Brad Pitt s-au despărțit în 2016

Angelina și Brad au devenit un cuplu după ce au jucat împreună în filmul Mr. and Mrs. Smith, din 2004, și s-au despărțit în septembrie 2016, după doar doi ani de căsătorie. Ea a inovcat diferențele ireconciliabile ca fiind cauza separării lor, care trenează din punct de vedere legal, deși cei doi sunt single, în mod oficial, din aprilie 2019. Actorii au șase copii, pe a căror custodie încă nu au căzut complet de acord: Maddox, 19 ani, Pax, 17 ani, Zahara, 16 ani, Shiloh, 14 ani și gemenii Knox și Vivienne, 12 ani.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?