gal gadot
Divertisment

Gal Gadot / Foto: Getty Images

Gal Gadot este Wonder Woman și în viața reală! Însărcinată cu al treilea copil, actrița face față și energiei celorlalte două fetițe

Gal Gadot pare că nu obosește! Sau dacă o face, nu o arată, ci este mereu activă  atât în carieră, cât și în viața de familie. Aceasta încearcă să aibă grijă de bebelușul din burtică, dar și să nu le neglijeze pe celelalte două fetițe ale sale.

Recent, interpreta lui Wonder Woman le-a scos pe micuțele pline de energie la o înghețată în Los Angeles. Apropiate de vârstă și îmbrăcate în rochițe roz de balerină, Alma și Maya au fost tot timpul neobosite și gata de joacă.

Gal Gadot

Îmbrăcată sport, în colanți și hanorac, cu încălțări comode și ochelari de soare, Gal a avut în permanență grijă să-și protejeze burtica de gravidă. Actrița a fost însoțită de o prietenă care a și ajutat-o cu cele două fetițe. Cele patru au făcut echipă la cumpărături și la înghețată.

Gal Gadot, la plimbare cu fetițele ei / Foto: Profimedia

Citește și: Gal Gadot își etalează burtica de gravidă în costum de baie. Cum arată actrița în al doilea trimestru de sarcină

La începutul lunii martie, actrița în vârstă de 36 de ani a dezvăluit că este însărcinată pentru a treia oară, prin intermediul unei fotografii în care alături de soțul ei, oml de afaceri Jason Varsano, și cele două fiice, Alma și Maya. Gal și Jason sunt căsătoriți din 2008. În 2004, Gal Gadot a fost desemnată Miss Israel.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Gal Gadot, criticată pentru comentariile despre violenţele dintre israelieni şi palestinieni

Starul filmelor „Wonder Woman” a publicat miercuri pe Instagram: „Inima mea se frânge. Ţara mea este în război. Îmi fac griji pentru familia mea, pentru prietenii mei. Îmi fac griji pentru poporul meu. Acesta este un ciclu vicios care dăinuie de prea mult timp. Israel merită să trăiască precum o naţiune liberă şi sigură. Vecinii noştri merită acelaşi lucru. Mă rog pentru victimele şi familiile lor, mă rog ca aceste ostilităţi de neimaginat să se încheie, mă rog ca liderii noştri să găsească soluţii ca să putem trăi, alături, în pace. Mă rog pentru zile mai bune”.

Actrița a fost acuzată că face propagandă pentru Israel. Jurnalistul Ben Norton a notat: „Multimilionara Gal Gadot, soldat israelian devenit Femeie Fantastică a Hollywood-ului, trimite gânduri neînsemnate şi rugi în timp ce regimul israelian de apartheid pe care îl susţine curăţă etnic palestinienii şi bombardează oamenii din Gaza într-un lagăr de prizonieri în câmp deschis”.

Au existat și destui care i-au luat apărarea și au subiniat că Gal militează pentru pace între israelieni și palestinieni.

Etichete: insarcinata , gal gadot

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri