78th Golden Globe Awards 2021
Divertisment

Gal Gadot își etalează burtica de gravidă în costum de baie. Cum arată actrița în al doilea trimestru de sarcină

Gal Gadot este însărcinată cu al treilea copil și se bucură din plin de perioada de dinainte de naștere. Actrița a postat o imagine pe Instagram în care apare în costum de baie pe canapeaua din curte, citind un scenariu.

“Lucrând la două proiecte majore”, a scris Gal Gadot, făcând referire și la cel de-al treilea copil. Aflată în al doilea trimestru de sarcina, actrița de origine israeliană arata impresionant: pare că nu s-a îngrășat deloc.

 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

VEZI SI: Mulți spun că e cea mai frumoasă femeie din lume. Cum arată Gal Gadot nearanjată și fără machiaj

În vârstă de 35 de ani, Gal Gadot este mama a două fetițe și deocamdată nu a dezvăluit sexul celui de-al treilea copil.

Gal Gadot și soțul ei, Yaron Varsano, lucrează împreună la câteva proiecte cinetatografie, unul dintre ele fiind despre viața filantroapei Irena Sendler, iar altul despre actrița și inventatoarea Hedy Lamarr.

Vezi si: Angelina Jolie și Brad Pitt, cel mai costisitor divorț de la Hollywood. Sumele pe care le-au plătit pentru cheltuieli de judecată

Actrița a avut o perioadă plină din punct de vedere profesional: anul trecut a apărut în Wonder Woman 1984, iar în curând o putem vedea în comedia Red Notice, în care joacă alături de Ryan Reynolds și Dwayne Johnson.

 

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri