Gerard Butler și Morgan Brown
Divertisment

Gerard Butler și Morgan Brown s-au împăcat după despărțirea din 2020 / Getty Images

Gerard Butler și Morgan Brown, surprinși în ipostaze tandre, la câteva luni după ce s-a spus că s-au despărțit

Gerard Butler este, fără îndoială, unul dintre cei mai râvniți bărbați de la Hollywood, iar acum acesta este din nou în culmea fericirii, întrucât s-a împăcat cu Morgan Brown.

Citește și: Gerard Butler, de nerecunoscut pe plajele din Mexic. Cum a fost surprins sex simbolul de la Hollywood

După săptămâni întregi de speculații și după mai multe întâlniri, Gerard Butler și Morgan Brown formează din nou un cuplu, cei doi fiind surprinși în timp ce se sărutau pe stradă.

*EXCLUSIVE* Gerard Butler has steamy PDA session with GF Monica Brown after installing bike rack
Hollywood, CA - *EXCLUSIVE* - Gerard Butler has a bit of trouble securing his bike onto his new bike rack but the actor's struggle is soon rewarded with a steamy make-out session with girlfriend Morgan Brown. BACKGRID USA 5 APRIL 2021,Image: 603628899, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

În imaginile surprise de fotografi, Gerard Butler apare în timp ce încerca să pună în portbagaj o bicicletă. El era însoțit de un prieten, iar la un moment dat s-a întâlnit cu Morgan Brown. În plus, la un moment dat, acesta s-a apropiat de ea și a sărutat-o, confirmând astfel că sunt din nou împreună.

Gerard Butler și Morgan Brown, o relație tumultuoasă de aproape șapte ani 

Gerard Butler, în vârstă de 50 de ani și Morgan, de profesie designer de interior, s-au cuplat în 2014, însă încă de la început relația lor a fost una tumultuoasă. Cei doi s-au despăţit de mai multe ori, pe motiv că actorul nu este pregătit să se aşeze la casa lui. După câteva săptămâni sau luni de libertate, Gerard se întoarce însă de fiecare dată la Morgan. Ultima dată, cei doi s-au despărțit în luna august, iar acum aceștia au fost surprinși din nou împreună, semn că actorul nu rezistă fără partenera sa.

Citește și: Gerard Butler, surprins alaturi de iubita lui. Morgan are o silueta de invidiat

Gerard Butler este considerat un adevărat crai la Hollywood, el fiind cunoscut pentru relațiile pe care le-a avut cu mai multe femei celebre, precum Rosario Dawson, Naomi Campbell, Cameron Diaz şi Jennifer Aniston, dar Goga Ashkenazi ori chiar românca noastră, Mădălina Ghenea.

În ceea ce privește relația pe care a avut-o cu Mădălina Ghenea, cei doi au fost împreună între 2012-2013. Cei doi s-au cunoscut în septembrie 2012, prin intermediul unei prietene comune, la un eveniment Pirelli, din New York. De dragul Mădălinei, actorul a făcut o scurtă vizită în România.

Credit foto: Getty Images, Profimedia Images

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri