gerard butler morgan brown
Divertisment

Gerard Butler, surprins alaturi de iubita lui. Morgan are o silueta de invidiat

Actorul Gerard Butler si designer-ul de interior Morgan Brown sunt impreuna de mai bine de cinci ani. Cei doi incearca sa-si traiasca povestea de iubire departe de obiectivele indiscrete ale presei, dar au fost surprinsi de paparazzii recent, intr-o zi obisnuita a vietii lor.

Morgan si Gerard si-au petrecut dupa-amaiaza pedaland pe strazile din Malibu, orasul in care locuiesc. Angajatii publicatiilor mondene i-au surprins pe biciclete si au distribuit imediat pozele, scotand in evidenta forma fizica de invidiat a iubitei actorului.

Nici nu e de mirare ca Morgan arata atat de bine la 49 de ani! Chiar daca este designer de interior, ea si-a inceput cariera ca model, calcand pe urmele mamei sale, care a activat de asemenea in domeniu.

La 20 de ani, dupa ce si-a cumparat prima casa si a decorat-o, Brown si-a dat seama insa ca aceasta era marea sa pasiune si a renuntat la contractele din lumea modei.

Desi nu exista detalii despre modul in care l-a cunoscut pe Gerard, se pare ca cei doi si-au inceput relatia in 2014, dupa despartirea actorului de romanca Madalina Ghenea.

Morgan si Gerard au o relatie tumultuoasa, presarata cu despartiri si impacari frecvente. Pentru a-si demonstra iubirea, Butler ar fi cerut-o chiar in casatorie pe Brown: "L-a refuzat fiindca ajunsesera intr-un punct in care nu avea nevoie de asigurari. Nu a vrut sa strice ce era intre ei", ar fi povestit o sursa din anturajul celor doi, potrivit Closer Weekly.

Foto: Getty, Profimedia

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri