Shakira și Gerard Pique
Divertisment

Shakira și Gerard Pique / Profimedia Images

Gerard Pique, enervat la culme la propria petrecere. Cum a reacționat fotbalistul când invitații au început să strige numele Shakirei

Gerard Pique a fost luat prin surprindere de o reacție neașteptată din partea participanților la o petrecere organizată de el însuși la celebrul club Fitz din Madrid.

Fostul fotbalist al Barcelonei, care este și conducătorul competiției King's League, o ligă cu echipe de șapte jucători, a dorit să marcheze încheierea celei de-a doua ediții cu o sărbătoare.

@aricantsingh yeah this video put a nice big smile on my face. shakira you will always be famous! #shakira #fy #trending #viral ♬ original sound - aaryav

Citește și: Gerard Piqué, noi declarații după separarea de Shakira, mama copiilor lui: ”Nu-mi voi irosi banii pentru a-mi ”spăla” imaginea”

În timpul petrecerii, Gerard Pique a urcat pe scenă pentru ține un discurs, însă mulțimea a început să scandeze numele Shakirei, fosta lui parteneră de viață. Această situație a declanșat o reacție nervoasă din partea fotbalistului.

El a replicat într-un ton iritat: "Și ce? Ce vreți să spuneți cu asta? Nu-mi pasă, sunteți niște nimicuri! Eu cel puțin sunt campion mondial."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cum a descoperit Shakira că Gerard Pique are o aventură

Deși multe persoane ar putea să considere că este un banc sau doar o glumă bună, unele voci susțin că Shakira ar fi aflat că Pique, tatăl copiilor ei, o înșală după ce s-a întors dintr-o călătorie și a descoperit că borcanul ei cu dulceață fusese deschis.

Potrivit unor surse citate de ShowNews Today, cântăreața a devenit suspicioasă în ceea ce privește o eventuală aventură a lui Gerard Pique după ce a descoperit că borcanul cu dulceața ei preferată fusese desfăcut. Acest lucru i s-a părut complet bizar, căci doar ea consuma acea dulceață, întrucât nici fotbalistul și nici copiii nu se apropiau de ea.

Citește și: Shakira, primul interviu după despărțirea de Pique: Există un loc special în iad pentru astfel de femei

Ba mai mult, ea a făcut haz de necaz într-un videoclip lansat recent, în care artista apare în timp ce deschide ușa unui frigider, iar într-un interviu, cântăreața a confirmat aluzia clară la întâmplarea petrecută în vară.

”Am deschis ușa să găsesc adevărul. I se întâmplă oricărei femei din când în când. Crezi că ești într-o relație reală, dar nu este așa”, a spus Shakira, conform El Tiempo.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?