shakira si gerard pique
Actualitate

Shakira și Gerard Pique sunt împreună din 2011. / Foto: Profimedia

Gerard Pique, pus la zid după despărțirea de Shakira: ”Ce mă întristează e că faima ți s-a urcat la cap și este patetic!”

Gerard Pique și Shakira continuă să fie în centrul atenției după ce au anunțat că s-au despărțit, iar acum fotbalistul a fost implicat într-un nou scandal, fiind fotografiat cu o blondă misterioasă la o petrecere.

Proprietara unui restaurant din Suedia a făcut publică o fotografie în care fostul partener al cântăreței apare alături de o blondă misterioasă. Femeia a explicat că a făcut publică imaginea după ce fotbalistul a refuzat să-i întâlnească fiul, care era un mare admirator.

Citește și: Shakira, în costum de baie, pe plajă în Ibiza. Cum arată superstarul columbian când nu îmbracă spectaculoasele ținute de scenă

Katrin Zytomierska este femeie de afaceri, blogger de succes și prezentator TV în Suedia, iar de curând a făcut furori pe rețelele sociale, întrucât l-a criticat dur pe fostul partener al Shakirei.

”Ascultă-mă, fraiere! @gerardpique. Cele mai multe fete de la această petrecere au vrut să fie în preajma ta. Te-am zărit și imediat m-am gândit la fiul meu. Eram sigură că ești tu. Te-am rugat să-l saluți pe fiul meu. Ai refuzat. Pentru că ești ce? Un tip care poate dribla o minge? Asta nu mă impresionează pe mine. Ce mă întristează e că faima ți s-a urcat la cap și este patetic.”, a scris el pe rețelele sociale.

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

”N-a fost nesimțit, dar a fost arogant. Probabil pentru că este un fotbalist cunoscut, însă eu nu l-am cunosct până atunci. Am făcut poza respectivă și am postat-o pe Instagram.”, a mai declarat Katrin, recunoscând, de asemenea, că nu știe cone este blonda care îl însoțea pe fotbalist.

Ce comunicat de presă au transmis Shakira și Pique

La doar câteva zile de când a apărut informația că cei doi s-au separat, fotbalistul și artista columbiană au transmis un comunicat către agenția de presă EFE prin care au confirmat acest lucru. 

"Confirmăm cu regret că ne despărțim. Pentru binele copiilor noștri, care sunt prioritari, cerem respect și intimitate. Vă mulțumim pentru înțelegere", se arată în comunicatul celor doi, citat de Mundo Deportivo.

Citește și: ”E cel mai bun!” Shakira, un nou mesaj emoționant dedicat partenerului ei. Fanii, impresionați: ”O femeie îndrăgostită!”

Cântăreața l-a cunoscut pe fotbalistul Barcelonei în 2010, la filmările imnului de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, ”Waka, waka”. Cei doi au păstrat legătura și au vorbit pe parcursul desfășurării turneului, începându-și ulterior relația. Aceștia au împreună doi copii, Milan, în vârstă de nouă ani și Sasha, de șase ani.

Etichete: shakira , gerard pique , blonda

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri