2012 Olympic Games - Closing Ceremony
Divertisment

Photo by Jeff J Mitchell/Getty Images

Geri Horner, într-un costum ultra mulat. Fosta cântăreață de la Spice Girls și-a uimit fanii: ”Arăți senzațional!”

Geri, fosta componentă a trupei Spice Girls, cunoscută și sub numele de Ginger Spice, și-a impresionat fanii cu o apariție neașteptată, în cadrul căreia și-a etalat trupul perfect într-un costum mulat.

Geri Horner, fosta componentă a trupei Spice Girls, este urmărită de peste un milion de persoane pe Instagram, iar de curând și-a surprins fanii cu o apariție deosebită.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citește și: Cum arata “Baby Spice” la 44 de ani. Emma Bunton, cea mai discretă dintre membrele Spice Girls

În cadrul imaginii respective, Geri apare îmbrăcată într-un costum mulat, negru, ce-i pune în valoare silueta de invidiat.

Imaginea inedită a atras mai bine de 21.000 de aprecieri, precum și numeroase comentarii: ”Ești foarte frumoasă, Ginger Spice.”, ”Absolut superbă”, au fost câteva dintre mesajele lăsate de fani.

Geri Horner este mama a doi copii 

Geri Horner este mama unei fetițe, BlueBell Madonna, în mai 2006, care a venit pe lume în urma relației cu Sacha Gervasi. Victoria Beckham și Emma Bunton, fostele ei colege de trupă, sunt nașele fetiței.

Citește și: De ce nu zambeste Victoria Beckham in public. Cine a surprins-o pe vedeta in aceasta ipostaza rara

Ginger este căsătorită cu Christian Horner, din 2015. Cei doi și-au unit destinele după un an de relație, în cadrul unei ceremonii restrânse, ce a avut loc în Woburn, Bedforshire. Doi ani mai târziu, aceștia au devenit părinții unui băiețel, ce poartă numele Montague George Hector Horner.

Credit foto: Getty Images, Facebook

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri