kate middleton
Actualitate

Kate Middleton / Foto: Profimedia

Primele imagini cu prințesa de Wales după operația abdominală suferită în ianuarie. Kate Middleton, fotografiată alături de mama ei

Kate Middleton, prințesa de Wales în vârstă de 42 de ani, a fost fotografiată pentru prima dată de când a fost supusă unei operații abdominale misterioase, în urma căreia a avut nevoie de două săptămâni de spitalizare și alte câteva de recuperare.

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

În fotografiile surprinse de fotoreporterii TMZ, Kate Middleton a fost surprinsă într-o mașină SUV, care era condusă de mama ei, Carole, în apropiere de Castelul Windsor.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

În vârstă de 42 de ani, prințesa de Wales pare să fie îmbrăcată într-o ținută neagră, poartă ochelari de soare și pare să fie într-o formă bună, la un moment dat zâmbind, după cum poți vedea în imaginile de aici.

Apariția ei vine, însă, la câteva zile de când oameni din toate colțurile lumii s-au arătat îngrijorați de starea ei de sănătate, mai ales că ea n-a mai fost văzută în public de la Crăciun.

Citește și: Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

Ce declarații făceau reprezentanții palatului Kensington în urmă cu câteva zile

Kate, prinţesa de Wales, va reveni la angajamentele regale după Paşte, a anunţat Palatul Kensington într-o nouă actualizare, pe fondul îngrijorărilor legate de lipsa ei de apariţii publice în urma intervenţiei chirurgicale. 

De la spitalizarea lui Kate Middleton, în 16 ianuarie, starea de sănătate a acesteia a fost subiectul unor speculaţii pe reţelele de socializare. Familia regală a decis să lămurească lucrurile într-un comunicat trimis joi, 29 februarie, mai multor instituţii media americane, printre care ABC News.

Prince William and Kate Middleton in Scotland
Kate Middleton, prințesa de Wales. Profimedia

Citește și: Boala care a ținut-o două săptămâni în spital rămâne un mister. Ce s-a aflat la scurt timp după ce Kate Middleton a fost externată

"Palatul Kensington a fost clar în ianuarie cu privire la calendarul de recuperare a prinţesei şi vom oferi doar actualizări semnificative. Această linie oficială nu s-a schimbat", a precizat un purtător de cuvânt într-un comunicat, adăugând că aceasta "se simte bine", potrivit News.ro.

Palatul Kensington a anunţat în 17 ianuarie că prinţesa a fost supusă unei intervenţii chirurgicale abdominale "programate". Aceasta ar fi urmată de aproximativ zece zile de spitalizare.

"Pe baza recomandării medicale actuale, este puţin probabil ca ea să se întoarcă la îndatoririle publice înainte de Paşte, la 31 martie", a avertizat atunci Palatul Kensington. Motivele operaţiei nu au fost precizate, în special pentru că Kate Middleton a dorit ca "detaliile sale medicale personale să rămână private", potrivit comunicatului publicat după operaţie. Ultima ei apariţie publică a fost de Crăciun.

Citește și: Cine este femeia pe care Kate Middleton se va baza în timp ce se recuperează după operație. Are cea mai mare încredere în ea

La rândul său, prinţul William a anulat mai multe angajamente oficiale de la anunţul privind convalescenţa soţiei sale. În cele din urmă, el a vizitat joi o sinagogă londoneză pentru a condamna "creşterea antisemitismului" de la atacurile Hamas în Israel.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?