Gigi Hadid
Divertisment

Gigi Hadid a devenit mamă în urmă cu un an și jumătate. / Foto: Profimedia

Gigi Hadid, în cele mai îndrăznețe ipostaze de când a devenit mamă. A făcut parada modei în costume de baie

În septembrie 2020, Gigi Hadid a devenit mamă, după ce a adus pe lume primul ei copil și al iubitului ei de atunci, cântărețul Zayn Malik. Micuța Khai i-a schimbat total viața celebrului supermodel. După o pauză scurtă, aceasta a revenit la silueta de dinainte de naștere și a luat din nou cu asalt lumea modei.

Citește și: Ea este cea mai stilată bunică din showbiz. Mama lui Gigi Hadid, surprinsă cu nepoțica la plimbare

Gigi Hadid

Gigi Hadid e nelipsită din defilările celor mai mari case de modă ale lumii. Este mămică și se ocupă îndeaproape de fiica ei, însă acest lucru nu a făcut-o să renunțe la carieră. Pe silueta ei de acum nu se văd deloc urmele unei sarcini, așa că nimic nu o împiedică să accepte propunerea de a poza în ipostaze provocatoare, fără prea multe haine pe ea. Zilele trecute, blonda a fost protagonista unei ședințe foto aparte, în natură, îmbrăcată doar în costume de baie în diverse modele și culori. Gigi a participat la crearea liniei de ținute de plajă și s-a inspirat din copilăria ei petrecută în Pennsylvania. Brandul îi aparține cele mai bune prietene ale ei de când era mică, iar pozele au fost făcute de o altă prietenă de-a lor.

Citește și: Bella Hadid a atras toate privirile într-o benzinărie. Cum au surprins-o fotografii pe cea mai frumoasă femeie din lume

Gigi Hadid

Cum s-a schimbat viața lui Gigi Hadid de când a devenit mamă

La doar câteva luni de când a devenit mamă, Gigi Hadid, acum în vârstă de 27 de ani, a mărturisit că s-a lăsat pe planul doi și că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a fi trup și suflet atentă la nevoile micuței Khai.

”Uneori trece o săptămână fără să ating produsele de machiaj. Să mă dau cu deodorant înseamnă că mă descurc de minune. Amintește-ți mereu că faci tot ce poți mai bine și că te descurci de minune. Iar asta ar trebui să-ți aducă bucurie. De asemenea, dacă ți-ai pieptănat părul săptămâna asta, sunt mândră de tine”, spunea Gigi în primele luni de când făcuse cunoștință cu "meseria" de mămică.

Foto: Profimedia

Intrebarea zilei

Cum vi se par prețurile de pe litoral din acest sezon?

Partenerii Nostri