Gisele Bundchen pose pour la campagne Printemps 2019 de la marqu
Divertisment

Gisele Bundchen. Profimedia

Gisele Bundchen, adevărul despre divorțul de Tom Brady. Care au fost motivele care i-au determinat să pună capăt unui mariaj de 13 ani

Gisele Bundchen, supermodelul în vârstă de 42 de ani, a vorbit despre decizia de a divorța de partenerul ei, de sportivul Tom Brady, mărturisind că aceștia vor continua să se ocupe de creșterea celor doi copii ai lor.

Gisele Bundchen și Tom Brady au fost împreună căsătoriți pentru 13 ani, însă la finalul săptămânii trecute, aceștia au anunțat că au divorțat.

Supermodelul, însă, a făcut ulterior declarații pe rețelele sociale, explicând că motivele care au dus la separare au fost legate de faptul că s-au ”dezvoltat separat”.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

”Cu multă recunoștință pentru timpul petrecut împreună, eu și Tom ne-am finalizat divorțul. Prioritatea mea au fost întotdeauna copiii și vor continua să fie, căci îi iubesc din toată inima.”, a scris ea.

Tom Brady și Gisele Bundchen

”Vom continua să-i creștem frumos, să le oferim iubire și atenție, așa cum merită.”, a mai adăugat ea.

Totodată, supermodelul a explicat și care au fost motivele separării.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

”Decizia de a pune punct mariajului nu va fi niciodată ușor de luat, însă ne-am dezvoltat separat și, deși e greu să trecem prin acest proces, mă simt binecuvântată pentru timpul petrecut împreună și am cele mai bune gânduri pentru Tom.”, a mai scris Gisele, cerând, de asemenea, să-i fie respectată intimitatea.

Gisele Bundchen și Tom Brady, divorț după 13 ani de căsnicie

Gisele Bundchen şi jucătorul de fotbal american Tom Brady divorţează după o căsnicie de 13 ani

Tom Brady, care joacă pentru echipa Tampa Bay Buccaneers, a dezvăluit într-un mesaj pe Instagram că el şi soţia lui au decis să pună capăt mariajului lor "după o perioadă îndelungată de gândire".

"În ultimele zile, eu şi soţia mea am finalizat divorţul nostru după 13 ani de căsnicie. Am luat această decizie pe cale amiabilă şi cu multă recunoştinţă pentru perioada pe care am petrecut-o împreună", a scris Tom Brady în acel mesaj online.

Tom Brady şi-a anunţat în luna februarie retragerea din activitatea sportivă, dar s-a răzgândit ulterior. Zvonurile despre despărţirea lui de Giselle Bundchen s-au înmulţit apoi tot mai mult, întrucât revenirea celebrului jucător de fotbal american în competiţii ar fi provocat tensiuni în viaţa de cuplu, potrivit tabloidelor americane.

Citește și: Tom Brady, rănit de decizia lui Gisele Bündchen de a divorța: ”Nu-și dorește o luptă!” Cei doi au de împărțit o avere uriașă

Giselle Bundchen, în vârstă de 42 de ani şi unul dintre cele mai bine plătite top-modele din lume, s-a căsătorit cu Tom Brady, în vârstă de 45 de ani, pe 26 februarie 2009. Ei au împreună doi copii - un fiu, Benjamin, născut în decembrie 2009, şi o fiică, Vivian, născută în 2012. Tom Brady mai are un fiu, născut în august 2007 din relaţia sa cu actriţa Bridget Moynahan.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri