Gisele Bundchen
Divertisment

Gisele Bundchen / Getty Images

Gisele Bundchen, imaginea perfecțiunii și la 41 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 20 de ani!” Ce face ca să se mențină în formă

Gisele Bundchen, supermodelul în vârstă de 41 de ani, a dezvăluit că se simte mai bine acum, decât a făcut-o la 20 de ani, potrivit Daily Mail.

Gisele Bundchen a fost protagonista unui pictorial inedit pentru revista Vogue, în cadrul căruia și-a etalat silueta perfectă, iar în cadrul unui interviu, ea a mărturisit că ”se simte ca la început”. Totodată, ea a dezvăluit că acest lucru se datorează stilului de viață sănătos pe care l-a adoptat în tinerețe, încă de la 20 de ani.

Citește și: Gisele Bundchen redefinește imaginea senzualității la 41 de ani. Supermodelul brazilian arată spectaculos în cea mai îndrăzneață rochie

”Cred că mă simt mai bine acum, la 40 de ani, decât la 20 de ani și nu doar psihic, ci pentru că mi s-a spus că viața se termină la 40 de ani, dar eu simt că sunt la început.”, a declarat modelul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

”Din exterior, pare că am avut totul încă de la 22 de ani. Din interior, însă, mi se pare că am pornit de jos, îmi începeam ziua cu un Frappuccino cu frișcă și trei țigări, iar în fiecare seară beam o sticlă cu vin. Imaginează-ți ce înseamna asta pentru mintea mea.”, a mai dezvăluit modelul.

Citește și: Gisele Bundchen, în formă și la 40 de ani: ”Mă simt mai bine acum decât la 30 de ani!” Care sunt secretele frumuseții ei

Ulterior, însă, ea a optat pentru o dietă de detoxifiere, iar de atunci viața ei s-a schimbat. A renunțat la zahăr, cereale, lactate, cofeină, alcool și țigări, iar totul s-a schimbat.

”Am crezut că sunt cele mai mari migrene pe care le-am avut vreodată. Îmi amintesc că medicul de atunci, care mi-a trasat o serie de recomandări, mă întreba cum vreau să trăiesc.”, a mai dezvăluit ea, precizând, de asemenea, că după câteva luni a început să se simtă mult mai bine, se trezea la cinci dimineața ca să mediteze și să facă mișcare.

Gisele Bundchen, printre cele mai bine plătite modele

Gisele Bundchen, născută în Brazilia, acum în vârstă de 41 de ani, este una dintre cele mai bine plătite modele din lume, încă din 2001.

În prezent, Gisele Bundchen este și activist de mediu, autoare, actriță și femeie de afaceri. Averea ei ar fi estimată la 10,5 milioane de dolari.

Etichete: gisele bundchen

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri