CELE MAI FRUMOASE TINUTE GLOBURILE DE AUR 2021 g
Divertisment

Globurile de Aur 2021. Ce vedete s-au făcut remarcate pe covorul roșu sau… în propria sufragerie

Primul mare eveniment al anului, Globurile de Aur, au avut loc cu respectarea regulilor de distanțare socială. Evenimentul s-a desfășurat in două locații, iar invitații și-au făcut apariția fie în locurile de ceremonie, fie… în propria sugfragerie, cum a fost cazul lui Nicole Kidman. Asta nu înseamnă că ținutele nu au fost mai puțin spectaculoase pe covorul roșu la Globurile de Aur 2021.

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur 2021

Premiile Globurile de Aur 2021 au fost decernate duminică seara, în cadrul celei de-a 78-a ediții. Tina Fey ( în direct de la Rainbow Room în Rockefeller Center, New York) și Amy Poehler (de la Beverly Hilton, Los Angeles) au fost gazdele galei filmului.

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur 2021

GLOBURILE DE AUR 2021 | LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR

Ce vedete s-au făcut remarcate pe covorul roșu la Globurile de Aur 2020 sau… în propria sufragerie

De data asta nu am mai avut sute de celebrități pozând pe covorul roșu în fața a zecilor de fotografi. Unele dintre actrițe au preferat să își tină discursurile sau să își primească premiile din alte locații decât cele două oficiale. Multe vedete s-au aranjat pentru a fi frumoase în propria sufragerie.

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur 2021

VEZI SI: ANDRA DAY, A DOUA FEMEIE DE CULOARE CARE PRIMEȘTE GLOBUL DE AUR PENTRU CEA MAI BUNĂ ACTRIȚĂ. ERA COTATĂ CU CELE MAI MICI ȘANSE SĂ CÂȘTIGE

Salma Hayek, Margot Robbie, Jane Fonda, Catherine Zeta Jones sau Renee Zellweger au fost printre vedetele care și-au etalat ținutele pe covorul roșu la Globurile de Aur 2021.

Cele mai frumoase tinute de la Globurile de Aur 2021

Intră în Galeria foto de mai jos să vezi cele mai frumoase ținute de la Globurile de Aur 2021, dar și cele mai dezamăgitoare outfituri de pe covorul roșu.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri