The New York Premiere Of "The Hateful Eight"
Divertisment

Photo by Nicholas Hunt/Getty Images

Goldie Hawn, secretul unei relații fericite după o iubire de 37 de ani: ”Trebuie să știi dacă vrei să fii acolo!”

Goldie Hawn și Kurt Russell formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, iar acum actrița americană a dezvăluit secretul unei relații de succes.

Goldie Hawn, actrița americană în vârstă de 75 de ani, se iubește de mai bine de 37 de ani cu Kurt Russell, în vârstă de 69 de ani. Deși nu s-au căsătorit niciodată, cei doi se iubesc la nebunie și susțin că au o relație inedită.

Goldie Hawn și Kurt Russell s-au cunoscut pe platourile de filmare de la ”Swing Shift”, o dramă de război, lansată în 1984. La acea vreme, Goldie divorțase de muzicianul Bill Hudson, era o mamă singură și avea doi copii.

”Mi-a plăcut cum s-a uitat la copii mei”, mărturisea Goldie într-un interviu atunci când a fost întrebată despre momentul când s-a îndrăgostit de colegul ei Kurt. ”A fost ceva foarte special”.

Goldie Hawn, despre apariția alături de Kurt Russell, în „Christmas Chronicles 2”: M-am simțit ca și cum aș fi fost în luna de miere

Acum, în cadrul unui interviu la Radio Times, aceasta a dezvăluit și care este secretul relației lor împlinite, deși nu s-au căsătorit niciodată.

”Cred că singurul lucru pe care trebuie să ți-l amintești e: ”vreau să fiu aici?” Dacă doi oameni își doresc să fie împreună, atunci trebuie prețuit acest lucru și trebuie să ai grijă să vă surprindeți unul pe celălalt”, a povestit actrița.

The Women's Cancer Research Fund's An Unforgettable Evening Benefit Gala - Arrivals
Kurt Russell și Goldie Hawn. Getty Images

”Asigură-te că ieșiți afară, atunci când puteți. Râdeți împreună. Petreceți timp și fără copii. Mergeți și distrați-vă. Faceți o drumeție. Închiriați o cameră la hotel. Faceți ceva neobișnuit. Vă va ajuta să păstrați flacăra aprinsă.”, a mai adăugat actrița.

Chiar dacă cei doi trăiesc o frumoasă poveste de iubire, ei n-au fost niciodată căsătoriți și, în plus, nici nu au planuri.

”Nu avem planuri.”, a mărturisit Kurt, în timp ce Goldie a completat: ”Îmi place ideea de a fi prietena lui Kurt. Suntem fericiți”.

Citește și: Melanie Griffith, apariție irezistibilă la 63 de ani. Cum a fost surprinsă fosta soție a lui Antonio Banderas

Cum a început relația dintre Goldie Hawn şi Kurt Russell

Goldie Hawn şi Kurt Russell s-au cunoscut în 1966, pe un platou de filmare, însă au început o relaţie în 1983, pe când filmau „Swing Shift”. Nu s-au căsătorit vreodată şi i-au crescut împreună pe actorii Kate şi Oliver Hudson, copiii lui Hawn din căsnicia cu Bill Hudson. Ei au şi un fiu împreună, actorul Wyatt Russell, iar Kurt Russell mai are un fiu, Baston Russell, dintr-o căsătorie anterioară.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri