The Women's Cancer Research Fund's An Unforgettable Evening Benefit Gala - Arrivals
Divertisment

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Goldie Hawn spune că ea și Kurt Russell nu ar mai fi împreună dacă s-ar fi căsătorit: „Oamenii se schimbă, apar așteptările!”

Goldie Hawn și Kurt Russell formează unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, fiind împreună de 41 de ani. Cu toate acestea, ei nu s-au căsătorit niciodată, iar acum au vorbit despre secretul relației lor.

Goldie și Kurt au sărbătorit aniversarea a 41 de ani de relație chiar de Valentine's Day, iar acum acrița a vorbit despre povestea lor de iubire, dar și despre cum funcționează lucrurile între ei, nefiind căsătoriți.

The New York Premiere Of "The Hateful Eight"
NEW YORK, NY - DECEMBER 14: Actress Goldie Hawn (L) and Actor Kurt Russell attend the New York premiere of "The Hateful Eight" on December 14, 2015 in New York City. (Photo by Nicholas Hunt/Getty Images)

„Oamenii se contopesc, iar această contopire este foarte rea”, i-a spus ea lui Dax Shepard, în cadrul podcastului său - „Armchair Expert” -, în timp ce vorbea despre provocările unei căsnicii.

Citește și: Kate Hudson, despre cum își crește cei trei copii cu trei bărbați diferiți: Nu e ceva tradițional, dar am creat o legătură puternică

„Odată ce începi să te pierzi pe tine, să te implici în viața altcuiva, devii prea dependentă. Iar apoi apare o pierdere a respectului, apar așteptările, iar mulți oameni se schimbă mental de îndată ce s-au căsătorit”, a spus Hawn.

„Întotdeauna am spus că, dacă aș fi într-o cutie și aș fi o pasăre, iar tu lași ușa deschisă, cel mai probabil nu voi zbura. Dar dacă închizi ușa cuștii, aripile mele vor zbura și nu voi mai arăta ca o pasăre. Și în acest caz nu voi supraviețui”, a mai continuat ea.

Actrița este mama a doi copii, Oliver și Kate, pe care îi are din căsnicia cu Bill Hudson. De asemenea, Russell are la rândul lui un fiu, Boston, din căsnicia cu Season Hubley. Ei au împreună și un copil, Wyatt.

Citește și: Goldie Hawn, la benzinărie în Los Angeles. Actrița, mereu cu zâmbetul pe buze, a salutat fanii și fotografii

Shepard a sugerat, de asemenea, că aceștia nu ar mai fi împreună dacă s-ar fi căsătorit, iar Hawn i-a dat dreptate.

„Probabil că nu. Dacă privesc în urmă, nu mi-am pus această întrebare. Am mai spus asta, aleg să fiu cu cineva. Îl aleg pe el. Îmi place acel bărbat. Dar nu suntem de acord cu anumite lucruri. El a fost un părinte mai sever decât mine. Dar avem o familie puternică tocmai datorită acestui lucru. Cred că, dacă am fi fost căsătoriți, am fi avut câteva momente în care ne-am fi spus <<O, gata, eu am terminat!>>”, a mai mărturisit actrița, potrivit Fox News.

Goldie Hawn și Kurt Russell nu au simțit niciodată să-și oficializeze relația

Hawn și Russell s-au cunoscut pe când lucrau la The One and Only, Genuine, Original Family Band, care a fost lansat în 1968, dar au fost simpli colegi. Goldie s-a căsătorită apoi cu Gus Trikonis, din 1969 până în 1976. Pentru vedeta din Cactus Flower a urmat mariajul cu Bill Hudson, cu care are doi copii, Oliver (46 de ani) și Kate (43 de ani). S-au despărțit însă în 1982.

La rândul său, Russell a fost căsătorit cu Season Hubley din 1979 până în 1983.

Hawn și Kurt s-au reîntâlnit la filmările pentru Swing Shift, în 1984, film în care au jucat împreună. Au început o relație, iar doi ani mai târziu i-au spus bun venit pe lume fiului lor Wyatt.

Hawn și Russell au vorbit despre relația lor în timpul unui interviu acordat revistei People, unde acesta din urmă a recunoscut că el și Goldie nu au simțit niciodată nevoia să-și oficializeze relația.

„Pentru oameni ca noi, certificatul de căsătorie nu avea să creeze ceva ce altfel nu am fi avut”, a spus el.

La rândul ei, Hawn a mărturisit: „Aici nu e vorba de un act. Este vorba despre oameni, despre relație și despre voința de a rămâne împreună”. Godie a subliniat că ea și Russell s-au simțit și se simt extrem de recunoscători pentru familia pe care au crescut-o.

„Acest sentiment de recunoștință este important pentru că e bun pentru creier, inimă, pentru sănătate în general. Un lucru bun de transmis altora”, a spus ea.

Într-o altă discuție, de data aceasta cu Parade, cei doi au explicat că sunt concentrați să trăiască o viață fericită axată pe familie: „Nu este vorba despre ceea ce faci, ci despre cum o faci”, a punctat Goldie.

Un alt secret al unei relații fericite? Râsul. Mult umor. „Goldie mă facă să râd. E amuzantă din fire. Ea pur și simplu... este, iar asta înseamnă bucurie, râs”, a mărturisit Kurt.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri