mariah carey
Divertisment

Mariah Carey / Getty Images

Greutatea ei a oscilat o buna perioada de timp. Cum arata Mariah Carey la 50 de ani proaspat impliniti

Vedeta cu milioane de albume vandute in intreaga lume si numeroase premii Grammy a implinit 50 de ani si a sarbatorit alaturi de gemenii ei, Moroccan si Monroe, in izolare.

De-a lungul carierei sale, Mariah Carey a tot repetat ce parere are despre zilele de nastere si imbatranire: "Nu numar anii. Imi place sa spun ca am aniversari cu ajutorul carora sarbatoresc viata", a spus ea intr-un interviu din 2014, in care a specificat ca va ramane "vesnic la 12 ani."

Ezitarea cantaretei de a-si sarbatori ziua de nastere provine dintr-o experienta de cand era mai mica.

"In copilarie, am facut literalmente acest pact", a spus ea. "Aveam in jur de 8 sau 9 ani si mi-am propus sa nu uit niciodata cum e sa fii copil si sa simti cum uneori e greu sa te faci ascultat sau observat."

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De 38 de ani, Mariah Carey isi sarbatoreste anual varsta de 12 ani si sufla in lumanarile cu acest numar. De curand, ea a imbracat o rochie neagra, mulata si, impreuna cu gemenii ei, a "celebrat viata."

Multa vreme, Mariah Carey a dus o lupta impotriva kilogramelor in plus, insa fanii au admirat silueta ei si i-au facut o multime de complimente pe retelele de socializare. Potrivit publicatiilor modene, diva a reusit sa-si atinga greutatea ideala dupa ce si-a micsorat stomacul si a dat jos peste 11 kilograme.

Foto: Getty

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?

Partenerii Nostri