Gwyneth Paltrow
Divertisment

Gwyneth Paltrow / Profimedia Images

Gwyneth Paltrow, dezvăluiri despre cum se descurcă cu patru copii adolescenți: „E greu și nimeni nu-ți spune ce să faci!”

Gwyneth Paltrow, actrița în vâârstă de 51 de ani, a vorbit despre provocările pe care le întâmpină atât ca femeie de afaceri, cât și ca mamă, mai ales că atât copiii ei, cât și ai soțului sunt acum adolescenți în toată regula. 

Actrița, care se pregătește de lansarea unei linii noi de produse cosmetice, a vorbit despre cum reușește să se împartă între carieră și viața personală, mai ales că familia ei este numeroasă, având doi copii din căsnicia cu Chris Martin, în timp ce actualul ei soț, Brad, are și el doi copii din căsnicia anterioară.

Citește și: Drama părinților actriței Gwyneth Paltrow. Blythe Danner, diagnosticată cu același tip de cancer ca regretatul ei soț

Cred că viața, în special în cazul femeilor, vine în capitole. Iar acesta va fi un capitol nou pentru mine”, a mărturisit Paltrow în cadrul unui interviu pentru People, precizând, de asemenea, că aceste zile sunt mai aglomerate pentru ea, mai ales că „se întâmplă multe și acasă”.

Gwyneth, cunoscută pentru rolul din „Iron Man”, are doi copii din căsnicia cu Chris Martin, membru al trupei Coldplay, care i-a fost soț în perioada 2003-2016. Apple, fiica ei, are 19 ani, iar fiul ei, Moses, 17.

Gwyneth Paltrow si copiii ei
Gwyneth Paltrow și copiii ei, Apple și Moses / Foto: Profimedia

La rândul lui, Brad, actual soț al actriței, are doi copii cu fosta soție, Suzanne Bukinik, cu care a fost căsătorit în perioada 1994-2013 - Isabella, de 19 ani și Brody de 17.

Citește și: Gwyneth Paltrow, fosta soție a lui Chris Martin, și Dakota Johnson, actuala iubită, au dat nas în nas la un eveniment

„Este greu, nu este deloc intuitiv și nimeni nu-ți spune ce să faci. Trebuie să te descurci. Dar copiii îmi aduc cea mai mare fericire în viață”, a spus actrița, care a mărturisit că Apple este studentă, în timp ce Moses în ultimul an la liceu.

În ceea ce privește noile produse cosmetice pe care le va lansa, adică o cremă de ochi, un demachiant și un serum, Paltrow spune că toate sunt accesibile, având prețuri sub 40 de dolari și, în plus, conțin ingrediente naturale.

Gwyneth Paltrow e adepta produselor bio

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 57 de ani, o adeptă a vieții bio, a tratamentelor naturale și a terapiilor neconvenționale, vinde, prin compania sa, Goop, tot felul de remedii pe care le ridică în slăvi, dar pe care autoritățile britanice le desființează.

Gwyneth Paltrow vinde, printre altele, ouă de jad care, pretinde ea, ar regla ciclul menstrual și ar îmbunătăți viața intimă, precum și un spray care ar avea proprietatea de a alunga grijile și de a-ți reda optimismul.

Citește și: Jessie J, noi dezvăluiri despre boala Meniere: ”Simțeam că parcă cineva își făcuse loc în ureche și pornise uscătorul de păr!”

Sir Simon Stevens, șeful Serviciului Național de Sănătate din Marea Britanie, a luat poziție, după promovarea agresivă pe care Gwyneth Paltrow a făcut-o produselor sale, notează publicația Daily Mail. Stevens a atras atenție că remediile vândute de actriță sunt “dubioase” și pot prezenta riscuri pentru sănătate.

Intrebarea zilei

Considerați că banii sunt motiv de ceartă în relația de cuplu?